Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes zou relatie met Lil Kleine verbroken hebben: ‘Spijtbetuiging aan verkeerde adres’

Jaimie Vaes zou relatie met Lil Kleine verbroken hebben: ‘Spijtbetuiging aan verkeerde adres’

Jaimie Vaes zou relatie met Lil Kleine verbroken hebben: ‘Spijtbetuiging aan verkeerde adres’

Lil Kleine liet via zijn Instagramaccount na weken van stilte door middel van een video weten dat hij spijt heeft. Vrijdagavond heeft advocaat Kim Beumer namens Jaimie Vaes gereageerd tegenover Privé TV. 

Verklaring

“Jaimie heeft met enige scepsis kennis genomen van zijn boodschap. De verontschuldigingen die hij uit voor de pijn en de kwetsuren die hij heeft veroorzaakt zijn gericht aan ‘heel veel mensen’, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen, namelijk aan het adres van cliënte en der partijen minderjarige zoon”, luidt de verklaring van Beumer namens Jaimie Vaes.

Verbreking van de relatie

“Van enig berouw noch zelfreflectie op de gevolgen van zijn handelen jegens hen is tot op heden geen sprake”, aldus de advocaat. “Sterker nog, de door de heer Scholten aangenomen houding in de afwikkeling van de gevolgen van de verbreking van de relatie is er niet een die passend is bij zijn kennelijk gevonden inzichten zoals die hij gisteren tot uiting bracht.”

Oog op carrière

Ook laat de advocaat weten dat ze het vermoeden hebben dat deze video een heel ander doel heeft dan alleen excuses aanbieden. “Jaimie kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de boodschap van Scholten slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht, hetgeen zij betreurt.”

Harmonie

Verder staat er in het statement vermeldt dat ze beide hopen ‘op een positieve ontwikkeling die ertoe leidt dat de gevolgen van de verbreking van hun relatie, met het oog op de belangen van hun zoon, in harmonie kunnen worden geregeld’. Ook wordt er vermeldt dat het iedere dag beter gaat met Jaimie. “Wanneer Jaimie er klaar voor is, zal zij zelf een statement naar buiten brengen.”

Lees ook
Lil Kleine zit in Thailand: deze BN’ers vertrokken ook naar het buitenland om aan zichzelf te werken

Mishandeling

Nadat er een video op het internet verscheen waarin te zien was dat Lil Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes lijkt te mishandelen, werd hij onlangs gearresteerd. De rapper zat drie dagen vast en werd daarna vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. Maar het Openbaar Ministerie ging hier succesvol tegen in beroep en hierdoor werd Lil Kleine nog twee weken vastgehouden. Daarna mocht hij in vrijheid het vervolg van de zaak afwachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress