Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes laat billen liften: zo zag ze er vroeger uit

Jaimie Vaes laat billen liften: zo zag ze er vroeger uit

Jaimie Vaes laat billen liften: zo zag ze er vroeger uit

Jaimie Vaes (32) is een veelbesproken onderwerp op social media. Niet alleen vanwege haar relatie met Jorik Scholten, Lil Kleine, maar ook vanwege haar billen. Ze heeft deze namelijk laten liften en deelde daar onlangs een foto van op Instagram. Volgers vinden daar wat van en het is niet allemaal positief.

Billen liften

Jaimie deelde via haar Instagram-account de voor- en na foto’s van haar billen. Ze heeft een zogenaamde non-surgical butt lift gedaan. Dit is een butt lift waar geen operatie voor nodig is. De billen worden namelijk gelift en gevuld met fillers.

Ook de kliniek waar Jaimie is geweest deelt de foto’s in een post. Daar volgen veel enthousiaste reacties. ‘Wauw’, ‘Damn’, ‘Nice’, ‘Mooi’, is te lezen in de comments. Ook worden er veel hartjesogen gereageerd. Enkelen vragen zelfs naar de prijs van de behandeling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HOUSE OF BRATZ (@houseofbratz)

Zonde

Op Facebook is een heel ander geluid te horen. AXED.NL deelt een artikel over de bilvergroting van Jaimie waar veel reacties op volgen. “Zo onnatuurlijk die nepbillen. Ik vond haar normale billen veel mooier”, schrijft iemand. Veel reageerders zijn het erover eens: Jaimie was volgens hen veel mooier vóór alle cosmetische ingrepen. “Echt zonde”, schrijft een volger. Ook iemand anders reageert: “Er was toch niets mis met haar billen.”

Lees ook
Een tijdlijn van alle gebeurtenissen rondom Lil Kleine en Jaimie Vaes: Lil Kleine weer op vrije voeten

Cosmetische ingrepen

Jaimie is niet vies van cosmetische ingrepen. Ze heeft al meerdere keren in de media toegegeven dat ze af en toe wat aan zichzelf laat doen. Bekijk in het filmpje hieronder hoe Jaimie er vroeger uitzag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook, Instagram | Beeld: BrunoPress