Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes is klaar met ex en zet streep door Lil Kleine-tatoeage

Jaimie Vaes is klaar met ex en zet streep door Lil Kleine-tatoeage

Jaimie Vaes is klaar met ex en zet streep door Lil Kleine-tatoeage

Jaimie Vaes is vanaf 24 juni weer te zien in een nieuw seizoen van Jaimie: In the Vaes Lane op Discovery+. In het nieuwe seizoen zien we hoe het met haar gaat na de breuk met Lil Kleine. Jaimie heeft nog een tatoeage van haar ex waar ze heel graag vanaf wil. 

Breuk

Jaimie Vaes en Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, waren enkele jaren bij elkaar. De relatie strandde toen beelden online kwamen waarin te zien was dat Lil Kleine haar mishandelde. Jaimie koos voor zichzelf en zorgt nu in haar eentje voor hun zoontje Lío. Ze heeft geen contact meer met de rapper.

Gelukkig heeft ze veel vrienden om haar heen. “Na een moeilijke, warrige en pittige tijd gaat het een stuk beter met mij en dat komt ook dankzij jullie allemaal”, vertelt ze in de serie aan haar vrienden.

Lees ook
Jaimie Vaes wil graag iets doen voor slachtoffers van huiselijk geweld: ‘Het helpt me misschien bij het verwerkingsproces’

Tatoeage Lil Kleine

Jaimie heeft, toen ze nog een relatie met Lil Kleine had, een tatoeage van zijn naam ‘Jorik’ laten zetten op haar arm. In de serie zien we dat Jaimie graag af wil van de tattoeage. Ze wil er een andere tattoo overheen laten zetten. Maar wat?

Jaimie belt haar beste vriend Koen Kardashian op voor advies. “J-o-r, zal ik dat doorkrassen of zal ik er een zwart balkje van maken?”, vraagt ze. Koen is lekker rechtdoorzee en antwoordt: “Nou, ik zou een grafsteen doen.”

Wat Jaimie er uiteindelijk van maakt? Dan moet je de serie Jaimie: In the Vaes Lane zeker kijken!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress