Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes is weer verliefd: ‘Ik vind hem heel erg leuk’

Jaimie Vaes is weer verliefd: ‘Ik vind hem heel erg leuk’

Jaimie Vaes is weer verliefd: ‘Ik vind hem heel erg leuk’

Het leven van Jaimie Vaes stond dit jaar behoorlijk op z’n kop. Ze stapte uit haar toxic relatie met rapper Lil Kleine en probeerde daarna de boel weer op de rit te krijgen voor zoontje Lío en zichzelf. En sinds kort lijkt er liefde in de lucht te hangen! Jaimie laat weten dat er een nieuwe man in haar leven is: goede vriend en dj Afshin Momadi.

Beste vriend

“Ik vind hem heel erg leuk”, laat Jaimie weten aan RTL Boulevard op de vraag of ze weer verliefd is. “Wij kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is een heel goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen.”

Jaimie is heel blij met Afshin in haar leven: “Als je partner ook je beste vriend is, dan voel je je zo op je gemak. En dat heb ik nu met hem. Hij is er in heel veel fasen van mijn leven bij geweest. De leuke en ook de minder leuke dingen. Dus voor dit moment vult hij mij heel goed aan.”

Dj en modeontwerper Afshin Momadi

Afgelopen weekend maakte ze haar debuut als dj op de Amsterdamse Pride. Jaimie: “Dat is geen klein feestje, ze hebben me meteen voor de leeuwen gegooid! Ik vind het zo leuk om te doen. Als ik merk dat een succes is, zou ik het heel leuk vinden om dit te blijven doen en serieus op te pakken.”

Ook op dit spannende moment was Afshin er voor Jaimie. “Hij is er vanavond ook bij bij, dat is leuk”, vertelt Jaimie. De twee hebben veel raakvlakken samen. Afshin woont in Berlijn, Barcelona en Ibiza. Op die laatste plek is Jaimie natuurlijk ook veel te vinden.

Afshin Momadi is ook echte modeman, zo is hij medeoprichter van kledingmerk 9N1M SENSE, wat Jaimie als stylist ongetwijfeld ook erg aanspreekt. Én hij is dj, bij collectief IAM. Wie weet kunnen we ooit nog een muzikale samenwerking van de twee verwachten!

Lees ook
Jaimie Vaes is weer aan het daten: ‘Ik vind het af en toe leuk om gezelschap te hebben’

Mishandeling door Lil Kleine

De relatie tussen Jaimie en rapper Lil Kleine kwam begin dit jaar tot een einde nadat er beelden waren opgedoken waarop te zien is hoe de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de auto en de autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling.

Jaimie Vaes verbrak daarop de relatie. De twee hebben samen een zoontje: Lío. Het OM meldde eind juni dat het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl / RTL Boulevard | Beeld: Brunopress