Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes is weer aan het daten: ‘Ik vind het af en toe leuk om gezelschap te hebben’

Jaimie Vaes is weer aan het daten: ‘Ik vind het af en toe leuk om gezelschap te hebben’

Jaimie Vaes is weer aan het daten: ‘Ik vind het af en toe leuk om gezelschap te hebben’

Jaimie Vaes heeft een paar moeilijke maanden achter de rug. Ze zette een punt achter haar gewelddadige relatie met Lil Kleine en spendeert nu veel tijd op Ibiza met de kleine Lío. De opvoeding van haar zoontje doet ze alleen. Maar soms wordt ze gespot met een knappe Fransman. Een nieuwe liefde?

Solo-moeder

Jaimie Vaes was de afgelopen tijd veel in het nieuws vanwege de beelden waarop te zien was dat haar ex Lil Kleine haar mishandelde. Haar band met Lil Kleine is niet goed, ze hebben geen contact meer. “En dat is helemaal prima zo. Ik denk dat het juist goed is geweest voor beide partijen om even helemaal weg te gaan uit een niet zo gezonde situatie. Dat is het beste nu nog steeds”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Jaimie zorgt in haar eentje voor zoontje Lío. “Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lío. Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf en doe ik het alleen. En dat gaat nu helemaal goed”, laat ze weten.

In het nieuwe seizoen van Jaimie: In the Vaes lane zegt Jaimie dat zij en Lil Kleine veel ruzie en gedoe hebben gehad over de alimentatie. “Ik hoef ook geen alimentatie meer. Hij mag het echt in zijn hol stoppen. De alimentatie is er nu niet en ik heb dat zo uitgesproken omdat het via onze advocaten een soort van gevecht werd. Na de vierde, vijfde en zesde teleurstelling had ik zoiets van: joh, hou het maar lekker dan. Dan doe ik het wel alleen.”

Lees ook
Lil Kleine gespot met ‘bekende brunette’ in De Pijp

Jaimie is aan het daten

Sinds de breuk met Lil Kleine gaat Jaimie als vrijgezel door het leven. Ze is veel op Ibiza te vinden met haar zoontje en goede vrienden. “Tijd heelt echt alle wonden. Dan komt het echt wel weer goed. Het is nu makkelijk om te zeggen: had ik maar eerder.. Maar dat is altijd achteraf. Maar je moet even door een bittere pil heen en dan gaat het echt wel weer allemaal goed”, zegt Jaimie.

De Fransman waarmee ze gespot werd op Ibiza is geen nieuwe liefde, benadrukt de realityster. “Het is geen nieuwe liefde en die heb ik op dit moment ook niet. Ik sta er wel voor open.” Daten doet ze wel. “Ik heb ook wel eens contact. Dan ben je een beetje aan het daten. Maar dat is voor nu niets serieus.”

Jaimie moet nu niet denken aan een vaste relatie. “Ik ben heel blij dat ik vrij ben, dat ik kan genieten van mijn vrijheid. Natuurlijk vind ik het af en toe leuk om leuk gezelschap te hebben, maar daar houd ik het denk ik voorlopig even bij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl, Story | Beeld: Brunopress