Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes is klaar met kritiek op uiterlijk van zoontje Lío: ‘Roze kan ook bij een jongen’

Jaimie Vaes is klaar met kritiek op uiterlijk van zoontje Lío: ‘Roze kan ook bij een jongen’

Jaimie Vaes is klaar met kritiek op uiterlijk van zoontje Lío: ‘Roze kan ook bij een jongen’

Lío (3), het zoontje van Jaimie Vaes en Lil Kleine, heeft lange haren en draagt soms roze kleren. Veel mensen vinden het uiterlijk van Lío apart, vertelt Jaimie in haar serie Jaimie: In the Vaes Lane. Jaimie vindt mensen die zo denken behoorlijk ‘short minded’, want haar zoontje moet gewoon lekker dragen wat hij zelf wil. 

Uiterlijk Lío

In de zevende aflevering van Jaimie: In the Vaes Lane zien we Jaimie samen met beste vriend Koen en zoontje Lío naar de kapper gaan. Jaimie vindt de lange haren van haar zoontje prachtig, maar de puntjes mogen wel weer eens bijgewerkt worden.

Jaimie vertelt dat ze veel veel commentaar krijgt van anderen over het uiterlijk en de lange haren van Lío. Want hij draagt ook wel eens roze ‘meisjesachtige’ kleren.

“Die begrijpen nog niet helemaal dat in 2022 roze niet per se bij een meisje hoort, maar ook toegepast kan worden bij een jongen. Die vallen mij lastig met opmerkingen over hoe ik Lío aankleed. Vooral heel erg dom”, zegt ze gefrustreerd.

Lees ook
Wie is Afshin Momadi, de nieuwe vriend van Jaimie Vaes?

Eigen wil

Jaimie vindt haar zoontje gewoon het ‘leukste, liefste en knapste kind’. Ze heeft er veel plezier in om haar zoontje te kleden, al heeft hij ook wel een eigen willetje.

“Net als ik heeft Lío gewoon lekker zijn eigen stijltje. Als hij zichzelf aan kan kleden, dan hoor ik wel of hij het leuk vindt of niet.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress