Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes neemt met zoontje Lío intrek in eigen appartement op Ibiza: ‘We zijn hier supergelukkig’

Jaimie Vaes neemt met zoontje Lío intrek in eigen appartement op Ibiza: ‘We zijn hier supergelukkig’

Jaimie Vaes neemt met zoontje Lío intrek in eigen appartement op Ibiza: ‘We zijn hier supergelukkig’

Het is alweer een tijdje geleden dat Jaimie Vaes zich meldde bij de receptie van een hotel op Ibiza met verschillende verwondingen. Het stel liet weten dat er niets aan de hand was, maar de hardnekkige geruchten over fikse relatieproblemen bleven komen. ‘Ik vind het totaal niet leuk dat mijn relatie en gezin op die manier is uitvergroot in de media’, laat Jaimie nu weten. Mede om die media zoveel mogelijk te ontlopen, heeft Jaimie besloten zich met zoontje Lío op Ibiza te vestigen.

Nerveus

In een nieuwe aflevering van haar realityserie In The Vaes Lane vertelt Jaimie hoe het nu gaat. “Ik voel me af en toe een beetje nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen. Of dat uiteindelijk weg gaat, weet ik niet. Maar voor nu is dit wel even goed.”

Stekje op Ibiza

Ze heeft dan ook een drastische beslissing gemaakt. “Ik heb besloten lekker op Ibiza te blijven”, zegt Vaes in haar serie. “Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig dus ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza.” In de serie zien we Jaimie dan ook beste vriend Koen Kardashian rondleiden in haar nieuwe stekje, waar Paris Hilton blijkbaar ook heeft gewoond.

‘Even’ uit elkaar

In de vorige aflevering van haar realityserie zei Jaimie al: “Ieder huisje heeft zijn kruisje, en misschien hadden wij op het laatste moment iets meer kruisjes”. Ze is dan ook sterk overtuigd dat de twee voorlopig niet bij elkaar komen. “Je kan wel blijven trekken, maar als je aan een dood paard trekt, dan zit het er gewoon even niet in.” Toch houdt Vaes wel hoop aangezien ze het woordje ‘even’ noemt. “Ik zeg niet dat het niet meer kan komen, maar het is even tijd voor een verandering.”

Lees ook
Voorlopig nog geen verzoening tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine: ‘Zit er gewoon even niet in’

Drama op Ibiza

In juni kwam rapper Lil Kleine flink onder vuur te liggen, omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover Jaimie. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel op Ibiza. De rapper werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op het Spaanse eiland seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie weleens pieken en dalen kende. Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op het Spaanse eiland was gebeurd, gaf het stel, hun management en het platenlabel van Lil Kleine niet. Hun huwelijk, dat in het huidige seizoen van Jaimie’s serie te zien zou zijn, is voorlopig op de lange baan geschoven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress