Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes gespot met nieuwe liefde op Ibiza

Jaimie Vaes gespot met nieuwe liefde op Ibiza

Jaimie Vaes gespot met nieuwe liefde op Ibiza

Jaimie Vaes is de laatste tijd veel gespot op Ibiza. En deze week is ze niet alleen! De ex van Lil Kleine is gespot met een Franse man. De geruchten gaan rond dat dit dé nieuwe vriend van Jaimie is. 

Nieuwe liefde Jaimie

Jaimie Vaes is veel te vinden op Ibiza en niet zonder reden. Want volgens Shownieuws en Yvonne Coldeweijer heeft de brunette daar een nieuwe liefde.

Patty Brard vertelde er meer over in de laatste aflevering van Shownieuws. “Ze is nadat ze uit het huis waar ze met Lil Kleine woonde bijna meteen naar Ibiza gegaan. Ze is inmiddels gespot met een andere man.”

Wie deze mysterieuze man is? “We weten nog niet wie het is, we hebben wel haar management gesproken maar die zeggen dat dit gewoon een vriend is van haar, maar daar ligt ze dan wel heel intiem mee…”, aldus Patty. Wel wordt er gezegd dat de nieuwe lover van Jaimie een Fransman is.

Lees ook
Beste vriendin Estelle Cruijf over Jaimie Vaes: ‘We steunen elkaar’

Yvonne Coldeweijer weet meer

Yvonne Coldeweijer zou Yvonne niet zijn als ze niet meer foto’s en bewijs had van deze mysterieuze Fransoos. Ze deelt een aantal intieme kiekjes van de tortelduifjes in haar stories. Er zit zelfs een zoenfoto bij!

Wie weet vertelt Jaimie binnenkort meer over haar nieuwe Franse liefde.

jaimie nieuwe liefde jaimie nieuwe liefde

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, Life of Yvonne | Beeld: Brunopress, Life of Yvonne