Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes deelt romantische foto met haar nieuwe lover Afshin

Jaimie Vaes deelt romantische foto met haar nieuwe lover Afshin

Jaimie Vaes deelt romantische foto met haar nieuwe lover Afshin

Jaimie Vaes (33) is weer gelukkig in de liefde. Onlangs werd bekend dat ze een relatie heeft met haar beste vriend Afshin Momadi. De tortelduifjes brengen veel tijd samen door op Ibiza en Jaimie besloot om een lieve foto te delen van haar en Afshin.

Romantisch kiekje

Jaimie geniet op Ibiza van een lekkere stranddag met haar nieuwe vriend Afshin Momadi. Dat vraagt natuurlijk om een leuk kiekje! Op de foto houdt Afshin liefkozend de hand vast van Jaimie terwijl ze samen op een strandbed liggen. Ze liggen bij het Nobu Hotel, waar Jaimie vaak te vinden is.

Er zijn ook beelden van Jaimie en haar nieuwe liefde die ergens zoenend backstage staan. Die kun je bij RTL Boulevard bekijken.

Tekst gaat verder onder de foto.

jaimie afshin

Lees ook
Vaes versus rapper: Jaimie sleept Lil Kleine voor de rechter wegens ruzie om horloges

Jaimie en Afshin

Afshin en Jaimie kennen elkaar al jaren. Jaimie vertelde aan RTL Boulevard dat ze beste vrienden zijn.

“Ik vind hem heel erg leuk. Wij kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is een heel goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen.”

Jaimie is heel blij met Afshin in haar leven: “Als je partner ook je beste vriend is, dan voel je je zo op je gemak. En dat heb ik nu met hem. Hij is er in heel veel fasen van mijn leven bij geweest. De leuke en ook de minder leuke dingen. Dus voor dit moment vult hij mij heel goed aan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress