Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jada Borsato openhartig over vreemdgaan vader Marco: ‘Vreemdgaan kan veel kapot maken’

Jada Borsato openhartig over vreemdgaan vader Marco: ‘Vreemdgaan kan veel kapot maken’

Jada Borsato openhartig over vreemdgaan vader Marco: ‘Vreemdgaan kan veel kapot maken’

In een interview met Teenmag vertelt Jada Borsato, dochter van Marco en Leontine, openhartig over haar relatie met vriend Roeland. Ook vertelt ze over het vreemdgaan van haar vader Marco, waar ze het best wel moeilijk mee heeft.

Vreemdgaan

In een interview met Teenmag wordt Jada Borsato gevraagd of zij zelf ooit is vreemdgegaan op een feestje. Meteen ontkent ze dit gerucht. Ze heeft al 7,5 jaar een gelukkige relatie met haar vriend Roeland. Jada ziet haar huidige vriend echt als haar droomman.

Of haar vriend ooit is vreemdgegaan? “Nee, niet dat ik weet natuurlijk. Maar ik weet eigenlijk zeker van niet.” Of ze hem zou vergeven als haar vriend vreemd zou gaan, daar moet ze even over nadenken. “Als je mij dit vijf jaar geleden had gevraagd had ik gelijk ‘Ja, ja, ja!’ gezegd”, reageert Jada. “Ik heb bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld bij mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen. En hoeveel het kapot kan maken. Als je dat accepteert, hoe erg je jezelf daarmee ook kan beschadigen. Als je dan gewoon doorgaat met je relatie…”

Jada geeft aan dat ze het lastig zou vinden om het vreemdgaan te accepteren. Ze zou het niet zomaar okay vinden en er echt goed over moeten nadenken. “Maar ik denk dat je het eigenlijk op dat moment pas kan voelen.” Bekijk de rest van het interview hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Vader Marco

Vader Marco Borsato is flink in opspraak geraakt de afgelopen maanden. Door meerdere mensen wordt hij beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Deze maand zal hij worden gehoord in een onderzoek.

Zijn advocaat gaf enkele weken geleden een update. “Marco zegt: ‘Ik heb honderden mensen opgeleid tijdens mijn jaren bij The Voice. Ik weet niet wie er aangifte heeft gedaan, maar ik weet wel dat als die z’n verhaal doet, ik mijn verhaal er tegenover zal stellen, want ik heb me nóóit schuldig gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag’.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress