Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is de ware reden waarom Winston Gerschtanowitz voor SBS koos

Dít is de ware reden waarom Winston Gerschtanowitz voor SBS koos

Dít is de ware reden waarom Winston Gerschtanowitz voor SBS koos

Denk je aan RTL Boulevard, dan denk je al gauw aan Winston Gerschtanowitz. Maar dat beeld moeten we binnenkort bijstellen, want de presentator maakte begin deze week wereldkundig dat hij de overstap naar SBS6 zal gaan maken. Een duidelijke verklaring bleef echter uit, maar nú is de ware reden boven tafel. ‘Ik wil grote shows presenteren!’

Showstopper
De 40-jarige Winston doet uit de doeken dat de overstap van RTL4 naar SBS6 een goed doordachte keuze is. De reden? Hij wil graag grote shows presenteren, maar daar zou hij bij RTL niet de ruimte voor krijgen. Bij SBS krijgt hij die kans juist wél. En dus was de keuze om over te stappen een natuurlijke overgang.

Ontplooien
Tegen de Mediacourant vertelt de presentator: “De kans om mezelf te ontplooien als showmaster was er bij RTL niet een-twee-drie. Daar zijn veel goede programma’s al ingevuld met goede presentatoren.”

Shownieuws
Winston bracht al naar buiten dat hij twee studioprogramma’s zal gaan presenteren, waaronder Wat vindt Nederland? en Mensenkennis. Welke programma’s hij nog meer voor zijn rekening zal nemen, is nog niet duidelijk. Maar een ding kan hij wel met zekerheid zeggen, en dat is dat hij zichzelf niet zo snel Shownieuws ziet presenteren.

Samen presenteren
Verrassend genoeg gaat zijn voorkeur uit naar het presenteren van een programma samen met zijn vrouw Renate, die eveneens werkzaam is bij SBS6. “Er zijn natuurlijk weinig programma’s waarin een man en een vrouw samen de presentatie doen.” Maar toch is dat iets wat hij wél ambieert.

Wij zijn dan ook ontzettend benieuwd welke stappen Winston allemaal zal gaan zetten dit jaar!

Laatste uurtje Parijs en we gaan weer terug naar huis.

A photo posted by Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) on

 

Bron: Lindanieuws, Instagram.

Lees ook: