Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is de reden van de break-up van Boer Zoekt Vrouw-koppel Bertie en Esther

Dít is de reden van de break-up van Boer Zoekt Vrouw-koppel Bertie en Esther

Dít is de reden van de break-up van Boer Zoekt Vrouw-koppel Bertie en Esther

Alweer meer dan een jaar geleden zette Boer Zoekt Vrouw deelneemster Bertie een punt achter haar relatie met Esther. De break-up kwam voor velen als een grote verrassing, aangezien het stel erg gelukkig leek destijds. Nu onthult Esther de reden achter het stranden van hun relatie.

Media aandacht
In een openhartig interview in AD, vertelt Esther dat de oorzaak niet een uitgedoofd vlammetje was, maar dat de media ervoor gezorgd heeft dat hun relatie niet meer werkte.”Iedereen wil wat van je. Media, fans, vrouwen die brieven schreven aan Bertie. Daardoor ging Bertie zich steeds meer van mij afzonderen. Dat werkte niet” vertelt Esther zaterdag in het AD. “We zijn gek met elkaar, maar we hebben toen besloten om, vooral voor de buitenwereld, pas op de plaats te maken.”

In scène gezet
De break-up is destijds voornamelijk om de media aandacht wat te stoppen in scène gezet, zodat het koppel wat rust kon ervaren. Na de ‘break-up‘ kwam de liefde en rust in hun relatie terug. “Onze liefde overwint alles”, zegt Esther dan ook in het interview. Sinds mei wonen ze zelfs samen, maar trouwplannen zijn er nog niet. “We zijn hartstikke gelukkig samen, daar hebben we geen papiertje voor nodig”, zegt Bertie.

Bron: Grazia

Lees ook: