Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is de ophef rond de foto van Victoria Beckham met dochtertje terecht?

Is de ophef rond de foto van Victoria Beckham met dochtertje terecht?

Is de ophef rond de foto van Victoria Beckham met dochtertje terecht?

Victoria Beckham postte een foto voor de verjaardag van haar dochtertje waarbij ze haar dochtertje Harper op de mond zoende met de lieve woorden ‘Happy Birthday baby girl. We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X’.

Over de tekst werd geen kwaad woord gezegd, maar over het feit dat Victoria haar dochtertje op de mond zoende wél… Veel mensen vonden het erg ongepast. Er was ook iemand die schreef dat veel kinderen een koortslip krijgen van hun ouders door hen op de mond te zoenen.

Al deze kritiek bracht een serieuze discussie op gang. Maar net zoveel voorstanders stonden gisteren ook op, héél veel mensen lieten weten dat ze dit ook doen bij hun kinderen en dat daar niets mis mee is. Volgens de voorstanders is het puur een teken van liefde. ‘Als je moeder je nog niet op de mond mag zoenen, wie dan wel?’ schreef iemand als reactie.

Wij zien ook geen problemen in de lieve foto van Victoria. Al denken we dat het waarschijnlijk te maken heeft met hoe en waar je opgegroeid bent. Wat denken jullie, is het ouderwets, not done of een teken van moederliefde?

Lees ook: