Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is de nieuwe schoondochter van Victoria en David Beckham

Dit is de nieuwe schoondochter van Victoria en David Beckham

Dit is de nieuwe schoondochter van Victoria en David Beckham

Actrice Chloë Grace Moretz heeft eindelijk haar relatie bevestigd met Brooklyn Beckham, de 17-jarige zoon van David en Victoria Beckham. Ze deed dit in de Amerikaanse talkshow ‘Watch What Happens Live!’

Er gingen al twee jaar geruchten de ronde dat actrice Chloë Grace Moretz, die onlangs de hoofdrol speelde in de film ‘The 5th Wave’, en Brooklyn, de oudste zoon van David Beckham, een koppel zijn. Maar de twee tortelduifjes hielden de lippen stijf op elkaar.

Maar eerder deze week kon Moretz het geheim niet langer bewaren toen ze te gast was bij de talkshow ‘Watch What Happens Live’. Tijdens het spelletje ‘Plead the Fifth’ vertelde ze dit:

“I think the more I don’t make it mysterious, the more people don’t care. So, yes, we’re in a relationship.”

Presentator van dienst, Andy Cohen, vroeg haar wat ze van haar nieuwe schoonouders vindt en ze had heel wat positieve dingen over hen te vertellen.

“He’s a great dad, she’s a great mother. They genuinely are very good parents, that’s what matters most. They made a pretty son.”

Kort na de talkshow postte Brooklyn Beckham enkele schattige foto’s van hen op z’n Instagramaccount, om te bewijzen dat ze wel degelijk een koppel zijn. Awwww!

 

Late night take out with bae ❤️

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

 

Lees ook:

Bron: flair.be