Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chapeau! Is het Franse chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht?

Chapeau! Is het Franse chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht?

Chapeau! Is het Franse chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht?

Het chateau in Frankrijk van de Meilandjes stond al enige tijd te koop. Het lukte ze maar niet om hun paleisje verkopen en zijn al meerdere keren in prijs verlaagd. Maar nu lijkt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Het makelaarsduo Marja en René hebben namelijk alles uit de kast gehaald om het chateau te verkopen en laten weten dat meerdere kijkers enthousiast zijn.

Chateau Marillaux

Hoewel er steeds potentiële kopers leken te zijn, haakte ze telkens af. Chateau Marillaux stond in eerste instantie voor bijna een miljoen te koop. Maar de vraagprijs is inmiddels gezakt naar 795.000 euro. Helaas is tot nu toe nog geen nieuwe chateau-eigenaar gevonden, maar nu lijken er meerdere potentiële kopers interesse te hebben. Makelaars René en Anja laten weten dat er inmiddels negen bezichtigingen zijn geweest.

Lees ook
Chateau Marillaux staat op Funda: neem een kijkje in het chateau van de Meilandjes

Positief verrast

Het Nederlandse makelaarsduo maakte zelfs vlogs om zo het kasteel extra onder de aandacht te brengen. En nu laten ze het volgende over kijkers aan Shownieuws weten:”De meeste waren echt positief verrast over het chateau. Het uitzicht vanuit het dak is geweldig. Het enige is dat ze echt mensen zijn die hier gaan wonen.” Het duo hoopt binnenkort een verkoopbord in de tuin te kunnen zetten en laten weten dat ze verslag zullen uitbrengen in Noortwijk. “Dan hoop ik dat we het kunnen afsluiten met knallende kurken en champagne”, zegt René.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress