Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is de echte reden dat Ed Sheeran een sabbatical nam

Dit is de echte reden dat Ed Sheeran een sabbatical nam

Dit is de echte reden dat Ed Sheeran een sabbatical nam

De populaire singer-songwriter Ed Sheeran kondigde vorig jaar tot grote teleurstelling van veel van zijn fans aan dat hij een sabbatical ging nemen. Nu blijkt echter dat hij die break niet alleen nam zodat hij zelf tot rust kon komen. De Britse zanger had ook nog een andere reden voor zijn sabbatical, die minstens zo belangrijk was! 

Tijdens zijn sabbatical trok Ed Sheeran zich helemaal terug uit de spotlights. Ruim een jaar geleden liet hij via Instagram weten dat hij zich even helemaal terug ging trekken: geen social media meer en geen optredens meer, hij wilde rust en hij wilde de wereld zien.

Please read x

A photo posted by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Na een wereldreis is de zanger nu echter weer helemaal terug! En zoals hij een jaar geleden al beloofde is er een nieuwe album! Hij bracht deze maand twee singles uit van zijn nieuwe album en beide nummers: Shape of You als Castle On The Hill, doen het goed in de hitlijsten.

De reden van zijn sabbatical

De zanger geeft ook weer interviews en vertelt over zijn sabbatical. Tegen The Mirror vertelde hij dat hij niet alleen een break nam omdat hij daar zelf behoefte aan had, maar ook omdat hij het idee had dat zijn fans na vijf jaar even pauze nodig hadden. Hij zei: ‘Ik weet nog dat ik een nummer uitbracht vlak voordat ik er een jaar tussenuit ging en ik kreeg zo’n lauwe reactie terug. Iedereen had zoiets van: ‘ooh.. leuk.’ Dus ik moest wel een pauze nemen, maar het publiek tegelijkertijd ook van mij.’

Hij hoopte dat zijn muzikale pauze er voor zou zorgen dat zijn fans hem daarna des te meer zouden waarderen. Hij zei: ‘Je moet iets missen voordat je wilt dat het terugkeert’ en ‘Mensen hadden echter ook hun interesse kunnen verliezen, maar dat gebeurde gelukkig niet.’

Het succes van zijn nieuwe album toont wel aan dat zijn fans blij zijn dat hij weer terug is! De zanger komt 3 en 4 april naar Nederland, ga jij een kaartje proberen te bemachtigen?

Just got the test pressing for the album, can’t wait for you to hear it! Pre-order link in my bio x

A photo posted by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Lees ook:

YES: Ed Sheeran komt naar Nederland!

Zien: Carolien Spoor met babybump!

WOW: door dit van zijn menu te schrappen, verloor Ed Sheeran 22 kilo

Bron: rtlnieuws.nl / mirror.co.uk