Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is dit de miljoenenwoonboerderij waar de Meilandjes heen willen?

Is dit de miljoenenwoonboerderij waar de Meilandjes heen willen?

Is dit de miljoenenwoonboerderij waar de Meilandjes heen willen?
Martien Meiland boekte een groot succes met zijn spraakmakende biografie. De familie heeft nu plannen om een miljoenen woonboerderij te kopen, mét een enorme wijnkelder. Dat wordt weer gezellig borrelen!

Miljoenenboerderij

Waar Martien is, daar is nieuws, want de flamboyante ex-kasteelheer is samen met zijn vrouw Erika op huizenjacht. Zoals eerder bekend werd gemaakt, verlaat de spraakmakende familie definitief hun stulpje in Hengelo. Dankzij de winst van de biografie, kunnen de reality-sterren nóg groter gaan wonen.

Volgens weekblad Weekend en Unity.NU – de lokale omroep voor de Leidse regio – zouden Martien en Erica hun oog hebben laten vallen op een miljoenenboerderij in het Zuid-Hollandse Leiderdorp. De boerderij staat op Funda te koop voor 2,75 miljoen euro. Naast een gigantische wijnkelder is het enorme pand goed op te delen in verschillende woongedeeltes.

Nieuw seizoen realityserie

Volgens de makers van Chateau Meiland, heeft de familie het huis bezocht met cameraploeg. Deze afleveringen zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen van hun razend populaire realityserie. Martien Meiland laat aan Shownieuws weten dat ze deze boerderij niet gaan kopen, maar de huizenjacht is nog niet gestaakt. De familie heeft nog meer gigantische woningen bekeken, dus dat wordt weer lachen, gieren en brullen! De nieuwe aflevering zijn te zien in het voorjaar. De startdata is nog niet bekend.

Franse avontuur

De Meilandjes keerden afgelopen zomer terug naar Nederland, na hun Franse avontuur, waarin ze een chateau ombouwden tot een chique bed & breakfast. Gedurende drie seizoenen aan vermaak, volgde Nederland de familie op de voet. De verhuizing van Frankrijk naar Nederland was te zien in het afgelopen vierde seizoen, dat in november 2020 tot een einde kwam met een kijkcijferrecord van bijna anderhalf miljoen kijkers.

De familie bouwde een nieuw bestaan op in het Gelderse dorp Hengelo, maar het woonplezier bleef van korte duur. Er zouden problemen zijn rondom het bestemmingsplan, waardoor de familie er snel afscheid van moest nemen. Mochten Martien en Erica een nieuw ‘paleisje’ vinden, dan verhuist dochter Maxime niet mee. Zij liet begin januari weten samen te gaan wonen met haar vriend Leroy.

Benieuwd geworden naar de miljoenenwoonboerderij? Bekijk hier een voorproefje!

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders