Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is déze dame de vriendin van Dave Roelvink?

Is déze dame de vriendin van Dave Roelvink?

Is déze dame de vriendin van Dave Roelvink?

Een aantal weken geleden werd bekend gemaakt dat Dave Roelvink in love zou zijn. Maar nieuws over de dame in kwestie bleef nog uit. Nu is de bad boy op de gevoelige plaat vastgelegd met zijn vriendin en wij hebben een foto het meisje!

De gelukkige dame zou Julia heten en Dave en zij zouden stapel verliefd zijn. In een openhartig interview met VIVA deed de Expeditie Robinson-kandidaat eerder al uit de doeken dat hij wel toe was aan een relatie. “In mijn eentje chillen kan ik niet. Ik heb het weleens geprobeerd, maar ik vind het verschrikkelijk. Het confronteert me met mijn alleen-zijn”.

Ook onthulde hij dat hij niet zomaar met iemand samen zou willen zijn. “Je moet wel de juiste tegenkomen. Ik kom natuurlijk genoeg vrouwen tegen met mijn werk als dj, maar ze zat er nog niet tussen”

Fotograaf Edwin Smulders wist een foto van de twee lovebirds te maken. “Vorige week zag ik Dave naar binnen gaan bij een restaurantje op de Cornelis Schuytstraat en een uurtje later gingen ze samen weg”, vertelde Edwin. “Ze zijn erg gelukkig.”

En dít zou de Amsterdamse Julia zijn op wie Dave zijn oog heeft laten vallen.

Bron: Grazia, Facebook.

Lees ook: