Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Boer Rob lijkt de nieuwe geile Geert: ’12 hommelkasten en 1 kloothommel op de boerderij’

Boer Rob lijkt de nieuwe geile Geert: ’12 hommelkasten en 1 kloothommel op de boerderij’

Boer Rob lijkt de nieuwe geile Geert: ’12 hommelkasten en 1 kloothommel op de boerderij’

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw gaat met ups en downs. Boer Jouke maakt ‘vrouwonvriendelijke’ opmerkingen, de vrouwen vinden boer Hans onaardig en boer Rob heeft ook rare fratsen. Vooral Rob maakt in de laatste aflevering de tongen los. 

Boer Rob wil kusjes

Boer Rob is helemaal blij met zijn dames op de boerderij en geniet met volle teugen. In de nieuwste aflevering ziet hij zijn kans schoon om alles uit de logeerweek te halen. Boer Rob verzint een plan om kusjes van de vrouwen te krijgen.

Boer Rob bedenkt namelijk een spelletje waarbij de vrouwen hommelkasten moeten zoeken en als ‘beloning’ geeft hij de vrouwen kusjes. “Wie het eerste een hommelkast vindt, die moet schreeuwen en die krijgt van mij een zoen”, vertelt hij vol enthousiasme aan zijn dames. Hij wilde graag dat zijn vrouwen hun best zouden doen om hommelkasten te vinden. Maar of de vrouwen nou echt op zijn kusjes zaten te wachten, is niet helemaal duidelijk.

Vooral Wendy deed goed haar best, ze kwam terug met 6 hommelkasten. “Wil je 6 korte kussen of één lange kus?”, vraagt Rob terwijl hij naar Wendy rent om de kusjes uit te delen. Vervolgens geeft hij diverse kusjes aan Wendy. Ook Sonja krijgt een aantal zoenen van de boer.

Lees ook
Mening over BzV-Maud volledig omgeslagen: ‘Hoe vervelend ik Maud eerst vond, wat een schat vind ik haar nu’

Twitter gaat los

Het cringe-gehalte was behoorlijk hoog tijdens de aflevering. De Boer zoekt vrouw-kijkers vonden het erg ongemakkelijk om te zien hoe Rob losging met zijn kusjes. De reacties op Twitter zijn niet mals, hieronder lees je een paar van de leukste reacties op Twitter.

Bron: Story | Beeld: Linelle Deunk