Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is André weer terug bij ex Monique?

Is André weer terug bij ex Monique?

Is André weer terug bij ex Monique?

Het liefdesleven van Andre Hazes staat allesbehalve stil. Hij springt van de ene in de andere relatie. Na een relatie met influencer Sarah van Soelen en korte liefdesperiode met jeugdvriendin Anne Rose, zou de zanger weer terug zijn bij de moeder van zijn zoon, Monique.

Terug bij Monique en André

Bronnen hebben aan Story laten weten dat de auto van André het hele weekend voor de woning van Monique zou hebben gestaan. Ook zijn de twee meerdere keren samen gespot. Of de zanger permanent bij Monique ingetrokken is en of er sprake is van een romance, is nog niet duidelijk. Wat we wel weten is dat hij inmiddels zijn spullen bij de ouders van Anne Rose heeft opgehaald. André zou destijds tijdelijk bij haar ouders ingetrokken zijn.

Rachel’s liefdesleven

De weduwe van André Hazes senior lijkt ook geluk in de liefde gevonden te hebben. Rachel laat namelijk weten dat ze het “gezellig” heeft met No Surrender-oprichter Klaas Otto. Klaas heeft niet zo’n goed imago omdat hij meer dan drie jaar vast heeft gezeten voor zware afpersing, mishandeling én het witwassen van 1,3 miljoen euro. Rachel zegt het volgende erover: “We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten.”

Lees ook
Leuk nieuws voor fans van André Hazes senior: er komt een talentenjacht volledig in André-thema

Talentenprogramma Hazes is de Basis

Er is goed nieuws voor de Hazes fans onder ons. Er komt namelijk een nieuw programma genaamd Hazes is de Basis. Tijdens het talentenprogramma zullen 24 artiesten tegen elkaar strijden en verschillende nummers van André Hazes senior zingen. Ook Rachel schijnt betrokken te zijn bij de zangwedstrijd. Ze zal namelijk achter de schermen meewerken aan het nieuwe zangprogramma.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress