Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nú al meer dan een ‘gewone vriendin’? Wel héél intieme foto opgedoken van André Hazes en Sarah van Soelen

Nú al meer dan een ‘gewone vriendin’? Wel héél intieme foto opgedoken van André Hazes en Sarah van Soelen

Nú al meer dan een ‘gewone vriendin’? Wel héél intieme foto opgedoken van André Hazes en Sarah van Soelen

Vlak nadat de breuk tussen André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) bevestigd was, werd er gefluisterd dat de zanger een nieuwe liefde had. Notabene hijzélf slingerde de naam Sarah van Soelen (25) de wereld in, die hij bestempelde als ‘gewoon een vriendin’. Toch zei hij ook meteen dat hij een relatie met de influencer in de toekomst niet uitsluit. Opmerkelijk genoeg wonen de twee momenteel onder één dak en schoof André onlangs aan voor een gezellig familiediner met de Van Soelen’s. Om er nog een schepje bovenop te doen: er is nu een intieme foto opgedoken van de twee.

Meer dan vriendschap

Vorige week doken al de eerste foto’s op van André en Sarah, maar het nieuwste exemplaar is wel heel intiem. Het is roddelkoning Fawry van Rumag die het kiekje van de twee deelt. “Dit lijkt me toch meer dan vriendschap”, schrijft hij erbij. Op de foto is te zien hoe Sarah naast André zit en een arm om hem heen slaat terwijl de zanger zijn hoofd op haar arm laat rusten. Kán natuurlijk ontzettend vriendschappelijk zijn, maar daar heeft het in ieder geval niet de schijn van.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shownieuws (@shownieuws)

‘Heel leuk wijf’

André kondigde na de breuk meteen aan dat hij steun vond bij de familie van Soelen. Vooral in de armen van Sarah van Soelen, om precies te zijn. Om latere verhalen over bedrog de kop in te drukken, sorteerde de zanger alvast voor op een eventuele liefde. “Sarah is een heel leuk wijf. We hebben geen relatie, maar ik sluit niets uit. Als het dan toch gebeurt, ben ik later niet die leugenaar”, zei hij tegen RTL Boulevard. Of dat het allemaal minder pijnlijk maakt voor ex Monique Westenberg? Wij vermoeden van niet.

Lees ook
Pannenkoek-alert: André Hazes en ‘gewone vriendin’ Sarah van Soelen genieten van familie-etentje

Turbulente relatie

Sinds februari 2020 – toen André en Monique onthulden weer een setje te zijn – leken de zanger en zijn geliefde gelukkiger dan ooit. In december 2020 ging de Hazes-telg zelfs op zijn knieën voor Monique, waarna Bridget reageerde met een pikante foto op Instagram. In de dagen erna toonde Monique al de eerste schetsen van haar bruidsjurk en liet het stel weten zo snel mogelijk in het huwelijksbootje te willen stappen. Begin vorige week werd bevestigd dat de trouwplannen op de lange baan waren geschoven vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, maar inmiddels weten we dus dat die helemaal van tafel zijn. André en Monique hebben samen een zoon, de kleine André (4).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: VIVA.nl | Beeld: Brunopress, Instagram