Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Inderdaad een vonk tussen Rick en Gaby? Brandsteder reageert voor het eerst op geruchten

Inderdaad een vonk tussen Rick en Gaby? Brandsteder reageert voor het eerst op geruchten

Inderdaad een vonk tussen Rick en Gaby? Brandsteder reageert voor het eerst op geruchten

Inmiddels zitten alle afleveringen van ‘De Bachelorette’ er (helaas) op en blijkt dat geen van de achttien mannen de ware bleek te zijn voor Gaby Blaaser (34). Toch hebben we heel wat vuurwerk gezien het afgelopen seizoen. Zo leek het in de eerste twee afleveringen al raak te zijn, en sloeg de vonk volgens kijkers over tussen de blondine en niet een kandidaat, maar Rick Brandsteder (36). De geruchtenmolen begon daarna op volle toeren te draaien: is/was er iets tussen beiden? De presentator laat zich voor het eerst uit over hun band.

De Bachelorette

Gaby begon het avontuur in Zuid-Afrika met achttien mannen aan haar voeten. Uiteindelijk was Joey Vanherle (25) degene die de laatste roos kreeg van Blaaser, maar de relatie hield geen stand. Sterker nog, de winnaar van De Bachelorette hoeft de blondine nooit meer te zien. En ook zij gooit op haar beurt met modder naar de Limburger.

Intieme band Rick en Gaby?

Met geen van de kandidaten is het dus iets geworden – al leek het er even op dat ze het tóch met afvaller Jordy wilde proberen – maar hoe zit het met de vonk die over leek te slaan tussen Gaby en de presentator van het programma? Volgens Rick is het niets meer dan een “vertrouwensband” tussen beiden. “Gaby en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of vijftien zijn”, vertelt hij aan AD. “We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, we zaten in hetzelfde groepje waarin we allemaal scootertjes hadden waarmee we feestjes en partijen afgingen.”

‘Lekker laten gaan’

Het verbaast hem echter niet dat de roddels zijn ontstaan. “Ach weet je, het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd”, aldus Brandsteder. “Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan. Dan hebben we er dus wel voor gezorgd dat het goed overkomt samen.”

Lees ook
‘Bachelorette’-winnaar Joey: ‘Gaby heeft me voor de bus gegooid, programma lijkt één grote grap’

Nieuwe vriend

Gaby mag dan misschien niet de liefde hebben gevonden in De Bachelorette, maar bij thuiskomst uit Zuid-Afrika blijkt de voormalig GTST-actrice niet stilgezeten te hebben. Naar verluidt heeft ze een nieuwe vriend, die geen onbekende is in de wereld van bekende vrouwen. Hij heeft namelijk een relatie gehad met een oud-collega van Blaaser, met wie hij zelfs getrouwd is geweest.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morgen is de laatste aflevering van ‘De Bachelorette’ vanuit Zuid-Afrika te zien bij @videolandonline Wie krijgt de laatste roos? ?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bron: Weekend Online | Beeld: RTL, Instagram