Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spanning en sensatie: híer zie je het omstreden Oprah-interview met Harry en Meghan

Spanning en sensatie: híer zie je het omstreden Oprah-interview met Harry en Meghan

Spanning en sensatie: híer zie je het omstreden Oprah-interview met Harry en Meghan

Het Oprah-interview met Harry en Meghan, dat al voor het is uitgezonden voor een aardverschuiving lijkt te zorgen, zal ook in Nederland op televisie te zien zijn. Haal de popcorn maar vast in huis, want volgende week dinsdag is het zover (zijn wij effe blij dat we niet in de knoop komen met ‘Married At First Sight’).

Interview Harry en Meghan kijken

Op dinsdag 9 maart om 20.30 uur is het twee uur durende interview, waarin het stel een boekje opendoet over de koninklijke familie, te zien op Net5. Nu Harry en Meghan officieel hun taken als senior royals hebben neergelegd, kunnen ze eindelijk vrijuit spreken over de turbulente jaren sinds hun ontmoeting. En dat lijken ze ook zeer openhartig te gaan doen, zo bleek afgelopen maandag toen de eerste teasers van het interview online verschenen. Daarin horen we Oprah onder meer zeggen dat tijdens het interview geen enkele vraag verboden terrein is en dat het stel enkele “schokkende uitspraken” doet tijdens het gesprek dat is gefilmd in hun tuin in Montecito, Californië.

Alles op tafel

Oprah spreekt met Meghan, de hertogin van Sussex, over verschillende onderwerpen, waaronder haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de grote publieke druk. Later schuift prins Harry ook aan bij het gesprek. Hij vertelt over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en over hun hoop en dromen voor de toekomst van het groeiende gezin. Ook zegt hij vreselijk bang te zijn geweest dat de geschiedenis zich zou herhalen. “Ik ben heel erg opgelucht om hier samen met mijn vrouw te zitten en met jou te spreken Oprah. Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn geweest voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan. Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor ons was dit proces al loodzwaar.”

Lees ook
Oprah vraagt wat íedereen wil weten: juicy eerste beelden van interview met Harry en Meghan

‘We hebben zoveel verloren’

Vorige maand maakte het koppel bekend officieel te breken met het koninklijk huis. Er zijn intussen al meer fragmenten van het interview uitgelekt. Daarin vertelt Meghan dat de familie wel had kunnen verwachten dat Meghan en Harry hun mond zouden opentrekken. “Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zoveel verloren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: CBS