Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Instagram foto van Yolanthe met zoontje Xess maakt tongen los: ‘Moet je hem nog steeds dragen, zo’n grote jongen?’

Instagram foto van Yolanthe met zoontje Xess maakt tongen los: ‘Moet je hem nog steeds dragen, zo’n grote jongen?’

Instagram foto van Yolanthe met zoontje Xess maakt tongen los: ‘Moet je hem nog steeds dragen, zo’n grote jongen?’

Een nieuw kiekje op de Instagram van Yolanthe Cabau doet veel stof opwaaien. Op de foto is de actrice te zien in een stoere, beige outfit terwijl ze Xess Xava draagt op haar heup. En daar vinden mensen wat van.  

Yolanthe en Xess

De foto is gemaakt in Los Angeles, waar actrice Yolanthe Cabau (36) woont samen met haar zoontje Xess Xava (6). De foto is een spiegelselfie waar Yolanthe in een relaxte outfit met mondkapje op poseert terwijl ze Xess in haar armen vasthoudt. “I will carry you with me, forever <3”, schrijft Yolanthe bij de foto. Sommige mensen vinden het raar dat Yolanthe Xess nog draagt. “Kan hij niet lopen?”, vraagt iemand zich af. Ook schrijft iemand: “Moet je hem nog steeds dragen, zo’n grote jongen?”

Gelukkig zijn er voornamelijk positieve reacties op Yolanthe en haar zesjarig zoontje. Volgers van de actrice vinden dat ze een superlieve moeder is die veel aandacht en liefde aan haar zoontje geeft. “Een betere moeder kan hij zich niet wensen”, “Supermama❤️”,  en “Sexy mommy 😍”, zijn een aantal reacties van volgers. Er worden vooral veel hartjes geplaatst onder het kiekje.

Tekst gaat verder onder de post.

Lees ook:
Yolanthe Cabau doet een boekje open over haar liefdesleven: ‘Ik geef mijn hart zonder grenzen’

Mannen in de rij

Het liefdesleven van Yolanthe blijft natuurlijk niet onbesproken. “De mannen moeten toch in de rij staan voor je”, aldus een volger. Een andere volger plaatst erbij dat de juiste match vinden niet gemakkelijk is. Ook plaatst iemand de vraag: “How could Sneijder let you go?”. Tja, dat vragen wij ons ook af.

Ruim twee jaar geleden zetten Yolanthe en Wesley Sneijder na tien jaar een punt achter hun relatie. In De Telegraaf vertelde de actrice onlangs dat het allerbelangrijkste voor haar is dat hun zoon Xess onbezorgd en veilig opgroeit. “Ik zal ongetwijfeld dingen fout doen en die zal ik later ongetwijfeld te horen krijgen. Maar ik zal in ieder geval weten dat ik er alles aan heb gedaan.” Ook gaf ze aan liever nooit meer te praten over de breuk. “We hebben afgesproken dat we over de details allebei niets zeggen, en daar houd ik me aan. Wat mij betreft is de situatie nog precies hetzelfde als toen we in 2019 uit elkaar gingen”, aldus Yolanthe in De Telegraaf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Nu.nl | Beeld: BrunoPress