Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > In the Vaes lane: nieuw seizoen realityserie Jaimie Vaes in de maak

In the Vaes lane: nieuw seizoen realityserie Jaimie Vaes in de maak

In the Vaes lane: nieuw seizoen realityserie Jaimie Vaes in de maak

Er komt een derde seizoen van de realityserie over Jaimie Vaes: In the Vaes Lane. Jaimie onthulde dit donderdagavond op Instagram. “Yes honey! SEASON 3 is a fact!”, plaatst ze in een Insta story, waarin de camera’s van Discovery+ te zien zijn.

Het leven van Jaimie Vaes stond de afgelopen tijd behoorlijk op z’n kop. In februari, ten tijde van de mishandeling van Jaimie door haar toenmalige verloofde Lil Kleine (Jorik Scholten), meldde Discovery+ nog dat er geen plannen waren voor nieuwe opnames van de serie. Hier lijkt dus toch verandering in te zijn gekomen. Jaimie zal in deze nieuwe reeks persoonlijke haar verhaal vertellen en vooruitblikken op de toekomst.

Lees ook
Een tijdlijn van alle gebeurtenissen rondom Lil Kleine en Jaimie Vaes

Break-up

Er zijn nu twee seizoenen van de realityserie verschenen. In het meest recente seizoen vertelde Jaimie nog dat ze, ondanks de problemen die Lil Kleine en zij soms hadden, niet uitsluit met hem te gaan trouwen. De twee zijn echter na de gebeurtenissen in februari uit elkaar gegaan.

Nadat er een video op het internet verscheen waarin te zien was dat Jorik zijn verloofde Jaimie Vaes lijkt te mishandelen, werd hij gearresteerd. De rapper zat drie dagen vast en werd daarna vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. Maar het Openbaar Ministerie ging hier succesvol tegen in beroep en hierdoor werd Lil Kleine nog twee weken vastgehouden. Daarna mocht hij in vrijheid het vervolg van de zaak afwachten. Op dit moment zit Jorik in het buitenland om aan zichzelf te werken.

Het nieuwe seizoen van Jaimie Vaes: In the Vaes Lane is vanaf 24 juni op Discovery+ te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress