Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > In nieuw programma ‘Race om de Ringen’ strijden koppels voor de huwelijksreis van hun dromen

In nieuw programma ‘Race om de Ringen’ strijden koppels voor de huwelijksreis van hun dromen

In nieuw programma ‘Race om de Ringen’ strijden koppels voor de huwelijksreis van hun dromen

Vanaf donderdag 26 mei is er een nieuw programma te zien op RTL 4. Het programma heet Race om de Ringen en wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. In dit programma strijden zes verloofde koppels om de huwelijksreis van hun dromen. Dit zijn de zes koppels die het avontuur aangaan.

Race door Jordanië

In het nieuwe programma gaan de koppels daadwerkelijk een race houden door het mooie Jordanië, die af en toe flink slopend is. Ook kan je in het nieuwe programma hilarische opdrachten verwachten. Tijdens dit avontuur komen de koppels erachter of hun liefde sterker is dan alle obstakels die ze tegenkomen.

Bilal en Sanne

Sanne (27) is verpleegkundige, zij vormt een stel met bouwkundige Bilal (29).  De vonk tussen de twee is overgeslagen op het moment dat ze allebei in hetzelfde strandtent in Zeeland kwamen te werken. Hun omgeving had in het begin van hun relatie enig onbegrip, aangezien Sanne en Bilal een verschillende afkomst en cultuur hebben.

Inmiddels zijn de twee al elf jaar een gelukkig stel en is de familie ook helemaal bijgedraaid. Op het Zeeuwse strand heeft Bilal op een romantisch plekje in een prieel Sanne ten huwelijk gevraagd. Voor dit stel is meedoen aan Race om de Ringen een grote uitdaging, zeggen ze zelf.

Lauren en Bart

Bart (32) is sportief en een headhunter. De 32-jarige Lauren is legal counsel, beide groeiden op in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Vroeger had Bart al een oogje op Lauren, een flirt was echter nog niet het geval. Dit begon twaalf jaar geleden bij het uitgaan. Ze kwamen elkaar weer tegen, waarbij Bart er alles aan deed om Lauren in te palmen.

Afgelopen jaar heeft Bart Lauren op een mega romantische manier ten huwelijk gevraagd, namelijk in een luchtballon in de Serengeti. Het was een prachtig moment waardoor ze ook bij Race om de Ringen willen laten zien dat ze vol overgave en met 100% inzet meedoen.

Joeri en Renate

Joeri (40) en Renate (50) zijn beide echte ondernemers. Tien jaar geleden leerde ze elkaar kennen in het Gelderse Doetinchem tijdens het uitgaan. Joeri is autodealer en Renate is eigenaresse van een afslank- en bewegingsstudio. De twee hebben best een leeftijdsverschil, maar tegen hun liefde kan niets op. Het stel houdt van luxe en chique uiteten is ook iets wat ze graag doen.

Renate heeft haar grote liefde Joeri ten huwelijk gevraagd in hun favoriete sterrenrestaurant. Ze weten als geen ander wat hard werken inhoudt, daarom zijn ze volgens hun ook het ideale koppel voor Race om de Ringen. 

Leonie en Rick

Leonie (30) is anesthesiemedewerker en Rick (33) is werkzaam als huisarts. De twee hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet in het nachtleven van Amsterdam. Rick was meteen hotel de botel op Leonie. Dit was gelukkig ook wederzijds. Reizen, yoga en festivals zijn helemaal hun ding.

Rick is bijna drie jaar geleden op de knieën gegaan voor Leonie. Dit deed hij tijdens een romantische boottocht in Rotterdam. Ook Leonie gaat een half jaar later op haar knieën voor Rick. Dit deed ze omdat ze hem ook een romantisch aanzoek en een mooie verlovingsring gunt. Al met al vormen Leonie en Rick samen een avontuurlijk stel. Voor hun lijkt Race om de Ringen dus helemaal weggelegd en een fantastische ervaring.

Bjorn en Patricia

De 27-jarige Patricia is verpleegkundige en is samen met de 33-jarige Bjorn die werkzaam is als procesmanager. Ze hebben elkaar tien jaar geleden leren kennen tijdens het stappen. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar na een tijdje spat de liefde er toch duidelijk vanaf. Al op jonge leeftijd werd het stel ouders.

Afgelopen jaar is Patrica ten huwelijk gevraagd door Bjorn op het strand in Portugal. Hun twee kinderen en familie waren bij het romantische aanzoek met ondergaande zon aanwezig. Ze hebben bijna een verbouwing achter de rug en de kinderen zijn wat ouder, waardoor de twee toe zijn aan spanning en avontuur. Zij hopen tijdens hun deelname aan Race om de Ringen uit hun comfortzone te komen en elkaar te leren kennen op een andere manier.

Lees ook
Heftige confrontatie met alcoholverslaafde Johan (30): ‘Hij heeft niet lang meer als hij zo doorgaat’

Thomas en Susan

Susan (37) is gezinscoach en de 38-jarige Thomas is audicien. Susan heeft Thomas vijftien jaar geleden gezien achter een draaitafel. Ze was meteen smoorverliefd, maar dit was niet wederzijds. Voor Thomas bestond alleen zijn werk als DJ, maar Susan geeft niet op.

Ze moest even geduld hebben, maar de aanhouder wint: Thomas werd ook verliefd op Susan. Toch had hij geen ‘huisje-boompje-beestje’ wens. Wel laat hij het DJ’en achter zich.

Thomas en Susan zijn inmiddels twaalf jaar samen. Ze hebben samen twee dochters én Thomas heeft Susan ten huwelijk gevraagd. Het volgen van je hart, dat staat centraal bij dit stel en dat is dan ook exact wat ze in gedachte willen halen tijdens hun deelname aan Race om de Ringen. 

Het nieuwe programma Race om de Ringen is vanaf donderdag 26 mei te bewonderen om 20:30 uur op RTL 4.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: RTL door Shotbysud