Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Iedereen is lyrisch over de velvet groene outfit van prins William: ‘Is hij de nieuwe James Bond?’

Iedereen is lyrisch over de velvet groene outfit van prins William: ‘Is hij de nieuwe James Bond?’

Iedereen is lyrisch over de velvet groene outfit van prins William: ‘Is hij de nieuwe James Bond?’

Bij elke publieke verplichting trekken prins William en Kate Middleton iets moois uit de kast. Vaak zijn de ogen gericht op wat Kate aan heeft getrokken. Maar zondag was prins William het middelpunt van de belangstelling in een groene outfit met een velvet jasje. 

Prins William steelt de show

De uitreiking van de Earthshot Prize was de gelegenheid waar de hertog en hertogin van Cambridge hun opwachting maakten. De Earthshot Prize is een initiatief van prins William, waarbij er vijf verschillende prijzen werden uitgereikt. Het was een grootse avond met optredens van onder andere Ed Sheeran, Coldplay en Shawn Mendes.

En bij een grootste avond hoort natuurlijk een perfecte outfit waarmee je de show steelt. En dat was precies wat prins William deed. Voor de gelegenheid had de prins een donkergroen velours jasje aan, wat perfect matchte met de groene loper. Veel mensen zijn helemaal lyrisch over de groene outfit van prins William, die behoorlijk fashionable was voor zijn doen. Reacties van fans vind je onderaan het artikel.

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Claudia de Breij schrijft boek over prinses Amalia ter ere van haar 18e verjaardag

Winnaars van de ‘groene’ prijzen

Prins William deelde zelf geen prijzen uit, maar zijn vrouw Kate wel, samen met onder andere actrice Emma Thompson. Milaan viel in de prijzen, omdat de Italiaanse stad zich actief inzet tegen voedselverspilling. Costa Rica won eveneens een prijs vanwege het herstellen van de bossen in dat land en Australië sleepte ook een prijs in de wacht vanwege een project om koraalriffen in Australië te restaureren.

Hieronder nog een aantal reacties van fans:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress