Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Idols-winnares Nina onthult ware reden achter haar werkloosheid

Idols-winnares Nina onthult ware reden achter haar werkloosheid

Idols-winnares Nina onthult ware reden achter haar werkloosheid

Als je de winnares bent van Idols, zou je verwachten dat de wereld aan je voeten ligt en een glansrijke carrière binnen handbereik is. Toch blijkt dat niet altijd het geval te zijn. Nina den Hartog won het vijfde seizoen van Idols, maar zit momenteel werkloos thuis. In het AD doet ze een boekje open.

Onthutsende uitspraak
In een openhartig interview aan het AD vertelt de 18-jarige Nina dat ze wel een enkel optreden heeft gedaan, maar dat ze nu al een half jaar zonder werk zit. De blondine was de grote winnares van de talentenjacht, en liet daarmee alle andere talentvolle kandidaten achter zich. In het interview doet Nina een onthutsende uitspraak, want ze onthult dat zij zélf de reden is voor haar werkloosheid.

Spotlights
“Het komt doordat ik niet echt wilde. Alle aandacht was leuk en bijzonder, maar de spotlights zijn niet echt mijn ding”.En dus besloot de tiener om haar social mediagedrag om te gooien, waardoor ze plots veel minder selfies ging plaatsen. Dit had als gevolg dat ze veel volgers verloor.

Doel
Ook koos ze ervoor om niet langer de perfecte Idols-winnares uit te hangen, waardoor ze ook anders naar haar muziekcarrière ging kijken. “Succes is niet mijn doel. Of één iemand mijn muziek mooi vindt of 100.000 mensen, ik ben even gelukkig”.

Wij hopen dat Nina wel snel weer muziek zal uitbrengen, want zíngen dat kan ze! Bekijk hieronder de auditie die ze deed voor Idols.

Bron: Grazia, Youtube

Lees ook: