Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: dit is het huis van ‘Kopen zonder Kijken’-bouwdeskundige Bob Sikkes

Wauw: dit is het huis van ‘Kopen zonder Kijken’-bouwdeskundige Bob Sikkes

Wauw: dit is het huis van ‘Kopen zonder Kijken’-bouwdeskundige Bob Sikkes

Bouwdeskundige Bob Sikkes weet elke bouwvallig huis een prachtige makeover te geven in Kopen zonder Kijken. Bob woont zelf al jaren in hetzelfde huis in Amsterdam. Benieuwd hoe zijn huis eruitziet?

Huis Bob Sikkes

Bob Sikkes is een meester in verbouwen. Elke week zien we in Kopen zonder Kijken hoe hij de huizen met minimaal budget omtovert tot ware paleisjes. Bijna elk KzK-koppel is blij met zijn kunsten. Maar hoe woont Bob zelf eigenlijk?

Bob is al jarenlang gelukkig met zijn huis in Amsterdam. Hij woont er al 23 (!) jaar lang, samen met zijn vriend Michiel. Het huis had eerst slechts één verdieping, maar later hebben ze hier een tweede verdieping bijgekocht. Verhuizen, dat is niet aan Bob besteedt. Verbouwen, daar houdt hij uiteraard wél van. Elk jaar veranderen ze wel iets aan het huis.

“Een ex-collega heeft mijn huis weleens Sagrada Família genoemd, omdat we eigenlijk iedere paar jaar wel aan het verbouwen, aanbouwen, opbouwen of doorbreken zijn”, grapte hij in een interview met het AD.

Lees ook
‘Kopen zonder Kijken’-koppel krijgt schrik van hun leven: ‘De zoektocht is afgesloten’

In een interview met het AD laat Bob zijn eigen stulpje met alle liefde zien? Die beelden kun je hier bekijken. En ja, ook Bob Sikkes heeft een visgraatvloer in zijn huis!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AD.nl (@ad_nl)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL