Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huh: Douwe Bob blijkt al een tweede kind te hebben

Huh: Douwe Bob blijkt al een tweede kind te hebben

Huh: Douwe Bob blijkt al een tweede kind te hebben

Het blijft niet stil rondom Douwe Bob en zijn babynieuws. Donderdagmiddag maakte hij bekend dat er een tweede baby van hem op komst is. Echter blijkt nu dat dit eigenlijk zijn derde kind zal worden. Dit plaatst hij in een statement op Facebook.

Statement

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer gooide op dat Douwe Bob recentelijk een tweede dochtertje heeft gekregen. Douwe Bob bevestigt dit met een bericht op zijn Facebookpagina. Hij schrijft: “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is, voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft. X”

Lees ook
Douwe Bob wordt opnieuw vader: ‘Het leven is een wervelwind’

Baby mommy’s

Het is nog onbekend wie de moeder is van de tweede dochter van Douwe. Zijn eerste dochter heeft hij samen met kunstenares Loes van Delft. Eerder legde hij uit dat hij geen relatie met haar heeft of heeft gehad. Ze hebben het gewoon ‘gezellig gehad’.

Het kind dat nu op komst is, maakte de zanger bekend met een foto op Instagram samen met de baby mommy Anouk. Hoogstwaarschijnlijk zijn ze niet samen, aangezien hij bij de post schrijft: “We houden in elke hoedanigheid dan ook erg van elkaar.” Tussen 2018 en het voorjaar van 2021 waren Douwe en Anouk met tussenpauzes bij elkaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook | Beeld: BrunoPress