Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOT! Channing Tatum leert zichzelf piano spelen

HOT! Channing Tatum leert zichzelf piano spelen

HOT! Channing Tatum leert zichzelf piano spelen

We hebben allemaal enkele goede voornemens gemaakt op het begin van het jaar, maar het is niet altijd even gemakkelijk om deze nu echt waar te maken. Sporten bij vriestemperaturen is bijvoorbeeld niet echt aangenaam en die zak chips lijkt ons te blijven roepen vanuit de kast. We zouden beter een voorbeeld nemen aan Channing Tatum, want die is momenteel hard aan het werk om zijn voornemens waar te maken.

Channing Tatum deelde een video op Facebook waarin hij ons zijn goede voornemen toont. De 36-jarige acteur wilde in 2017 namelijk graag ‘nieuwe dingen leren‘. Veel uitleg had hij er toen niet bij gegeven, maar aangezien muziek een van zijn passies is, is Channing het in die richting gaan zoeken. De acteur wilde namelijk leren piano spelen en toont nu na 2,5 weken wat hij al geleerd heeft.

Beethoven

In het onderstaande filmpje geeft hij zijn fans al een eerste blik op zijn piano skills. En dat Channing heel ambitieus is, blijkt al direct uit zijn liedjeskeuze. De acteur speelt namelijk het beginstukje van het bekende Für Elise van Beethoven, niet iets waar een beginneling zich normaal aan zou wagen. Channing geeft echter zelf toe dat het liedje te moeilijk is voor hem en dat hij in de toekomst misschien enkele pianolessen wil gaan volgen. Hij mag ons hier altijd eens voor bellen!

Lees ook: