Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoogzwangere Amy Schumer deelt het geslacht

Hoogzwangere Amy Schumer deelt het geslacht

Hoogzwangere Amy Schumer deelt het geslacht

Mocht je het gemist hebben: Amy Schumer is zwanger, hoogzwanger om precies te zijn. Met nog een paar weken (of dagen) te gaan, verklapte de moeder in wording dit weekend op Instagram het geslacht van haar eerste kindje. Guess what, de comédienne en actrice verwacht een… *trommelgeroffel* zoontje. 

Amy tierde eerst over Wendy’s, dat volgens haar niets doet om vrouwen die in de landbouw werken te beschermen tegen seksueel geweld. De comédienne, die de fastfoodketen opriep deel te nemen aan het Fair Food Program, sloot haar bericht af met: “bovendien krijgen we een jongen”.


Amy is op Instagram heel open over haar zwangerschapsperikelen. Vorige week ontkende ze de geruchten nog dat ze al was bevallen, door te delen dat ze nog steeds “zwanger en aan het overgeven” was. Blijft een komiek die Amy, hoogzwanger en al!

Lees ook: #FlashbackFriday: Samantha de Jong toont zwangere buik

La Schumer en haar man Chris maakten eind oktober bekend een eerste kind te verwachten. Afgelopen februari, enkele maanden nadat de tortelduifjes aan elkaar waren voorgesteld door de assistente van Amy (die de zus van Chris is, hoe leuk), gaven ze elkaar het ‘ja’ woord.

Amy’s zwangerschap ging niet altijd over rozen. Amy lijdt aan Hyperemesis Gravidarum, een zwangerschapsaandoening die voortdurende misselijkheid veroorzaakt. Ze moest daardoor haar comedytournee afzeggen en belandde zelfs een keer in het ziekenhuis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLboulevard.nl | Beeld: ANPfoto, Instagram