Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Holly Mae Brood krijgt kritiek op haar ’te’ slanke lichaam: ‘Een tijd lang wilde ik grotere borsten’

Holly Mae Brood krijgt kritiek op haar ’te’ slanke lichaam: ‘Een tijd lang wilde ik grotere borsten’

Holly Mae Brood krijgt kritiek op haar ’te’ slanke lichaam: ‘Een tijd lang wilde ik grotere borsten’

In de wereld van bekend Nederland gaat het veel om uiterlijk. Ook Holly Mae Brood is zich daar bewust van, regelmatig krijg de presentatrice commentaar op haar lichaam, vertelt ze openhartig in een interview met LINDA.

Al op jonge leeftijd was Holly onzeker over haar lichaam. ‘Een tijd lang wilde ik grotere borsten. Ik heb heupen, een beetje bil, maar echt weinig borst’, zegt Brood in het interview. Nu ze ouder is krijgt ze nog steeds veel reacties op haar lichaam. Volgens velen zou de actrice veel te dun zijn. Niet alleen in real life, maar ook online worden er veel opmerkingen over haar lichaam naar Holly’s hoofd geslingerd en regelmatig gaat dat best heel ver ‘Ooit noemde iemand mij een ‘wandelende kankertak’.

Niet aan komen

De actrice is totaal niet bezig met sporten, haar voeding of afvallen. Het is gewoon haar lichaamsbouw. Regelmatig valt ze de snacklade aan een ‘bunkert’ ze alle lekkere snacks. Holly Mae heeft gewoon ‘geluk’ want ze kan eten zonder aan te komen.

Lees ook
Monica Geuze onzeker over haar uiterlijk: ‘Ik had fillers in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen’

Thinshaming

Fatshaming is een erg onderdeel onderwerp, holly heeft echter vooral last van van thinshamming. ‘Dat is ook happening, hoor. En waarom? Elk lijf is mooi en ik ben heppiedepeppie met het mijne’,  aldus Holly. En daar gaat het uiteindelijk toch allemaal om?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images