Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Holly Mae Brood doet pikante fotoshoot

Zien: Holly Mae Brood doet pikante fotoshoot

Zien: Holly Mae Brood doet pikante fotoshoot

Het gaat goed met de carrière van Holly Mae Brood, dochter van Herman Brood. Ze schittert niet alleen in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ in haar rol van Amy Kortenaer, inmiddels heeft ze ook een rol bemachtigd in de spin-off van ‘GTST’, de serie ‘Nieuwe Tijden’. En nu staat ze ook nog eens met een spannende serie foto’s in JFK Magazine.
Foto: Instagram: Holly Mae Brood

Toen ze door JFK Magazine werd gevraagd voor een pikante fotoshoot, hoefde ze niet lang na te denken. Zelf zegt ze in een interview met RTL Boulevard: ‘Ik hou daarvan, ik vind bloot heel mooi eigenlijk, en de sfeer was superrelaxt.’ Voor de shoot van JFK Magazine ging ze een dag naar Brussel en een dag naar Amsterdam, en de foto’s zijn prachtig geworden.

Het resultaat mag er zijn

Over de foto’s zegt ze zelf glunderend: ‘Ik ben er heel erg blij mee. Ik vind het heel erg vet.’ Haar moeder is gelukkig ook heel trots en vindt het prachtige foto’s.

Holly is niet de eerste van de familie die een pikante fotoshoot doet: Haar zusje Lola Brood stond laatst nog in de Playboy en haar moeder heeft ooit in de Penthouse gestaan. ‘Herman zou sowieso heel trots op de meisjes geweest zijn.’

Interview

Bekijk het interview met RTL Boulevard waarin Holly over de shoot vertelt hier:

Het blad met de fotoshoot ligt morgen in de winkel.

Bron: rtlnieuws.nl

Lees ook:

Zo zien Disney-prinsessen eruit als ze een celeb waren

Wow: Linda de Mol onherkenbaar op nieuwe cover

Zo zag je Marly van der Velden nog nooit!