Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOERA! ‘Teen Mom’-ster Jenelle Evans verloofd

HOERA! ‘Teen Mom’-ster Jenelle Evans verloofd

HOERA! ‘Teen Mom’-ster Jenelle Evans verloofd

Eind januari beviel de 24-jarige Jenelle Evans nog van haar derde kindje – het eerste met vriendje David Eason – maar de ‘Teen Mom’-ster heeft blijkbaar nog meer te vieren. David ging namelijk gisteren op zijn knieën en Jenelle zei volmondig ‘ja’.

Jenelle Evans leeft momenteel op een roze wolk. De ‘Teen Mom’-actrice beviel op 24 januari van haar eerste dochtertje Ensley Jolie Eason en gisteren vroeg haar vriendje David Eason – en tevens de vader van haar derde kindje – haar ten huwelijk. De 24-jarige realityster was eerder al verloofd met Nathan Griffith, de vader van haar zoontje Kaiser.

We made something so beautiful. 😍 @easondavid88 #ErinDietrichPhotography

Een foto die is geplaatst door Jenelle Evans (@j_evans1219) op

De moeder van drie poste het blije nieuws zelf op Instagram. “We’ve decided on forever!”, schreef Jenelle bij de foto waarmee ze doelt op een verloving en trots haar ring toont aan de wereld. Het koppel zou vorig jaar samen een lapje grond gekocht hebben en binnenkort het nieuwe huis kunnen beginnen decoreren. “Ik heb gekozen voor de kleuren goud, roze en grijs met een rozenthema voor de kinderkamer van Ensley.”  

We’ve decided on forever! 💍💋#PerfectTiming @easondavid88

Een foto die is geplaatst door Jenelle Evans (@j_evans1219) op

Alvast gefeliciteerd!

Lees ook: