Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Oud-schaatster Barbara de Loor is opnieuw zwanger

Hoera! Oud-schaatster Barbara de Loor is opnieuw zwanger

Hoera! Oud-schaatster Barbara de Loor is opnieuw zwanger

Het nieuwe jaar is pas van start gegaan, maar voor Barbara de Loor wordt 2017 sowieso al een topjaar. De oud-schaatster maakte namelijk zonet bekend dat ze al vier maanden in verwachting is en in juni haar tweede kindje zal mogen verwelkomen.

Barbara de Loor en Ronald van Bruchem worden binnenkort voor de tweede keer ouders en dat deelden ze dan ook trots op sociale media. “Nieuw jaar. Nieuwe liefde. Nieuw leven verwacht. Een gelukkig 2017 voor jullie allemaal”, schreef de oud-schaatster op Twitter bij een foto van vier veiligheidsspelden, waarvan er eentje in de andere ligt. Barbara is op 42-jarige leeftijd voor de tweede keer zwanger, maar voelt zich nog steeds heel goed in haar vel. “Ik voel wel dat ik een paar jaartjes ouders ben, maar het gaat eigenlijk hartstikke goed,” zei ze tegen RTL Boulevard.

Broertje of zusje

Barbara en Ronald werden in 2012 al de trotse ouders van hun zoontje Tim, die er binnenkort dus een broertje of zusje bijkrijgt. “Met Kerst hebben we het aan Tim verteld en hij reageerde heel blij”, vertelde een trotste Barbara. “Hij bemoeit zich nu overal mee. Als het een jongen wordt, moet -ie zo heten en als het een meisje wordt zo.”

Alvast gefeliciteerd!

Lees ook: