Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera: Deze Nederlandse DJ won de Popprijs 2016

Hoera: Deze Nederlandse DJ won de Popprijs 2016

Hoera: Deze Nederlandse DJ won de Popprijs 2016

Elk jaar wordt een bepaalde artiest in de bloemetjes gezet voor zijn of haar muzikale bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Ook dit jaar werden er enkele grote namen genoemd zoals Kensington, Broederliefde en Dotan, maar het was uiteindelijk Martin Garrix die volgens de jury de belangrijkste bijdrage heeft geleverd in 2016 en bijgevolg de prijs in ontvangst mocht nemen.

De winnaar werd gisterenavond bekendgemaakt op het festival Eurosonic Noorderslag in Groningen en de uitslag was volgens velen allesbehalve verrassend. Martin Garrix – ofwel de 20-jarige Martijn Garritsen en BFF van Justin Bieber – zou de jury overtuigd hebben door zijn drang naar vernieuwing en zijn feilloze gevoel voor melodie en hits. De Nederlandse DJ brak vorig jaar door op internationaal niveau en wist de magische grens van maar liefst een miljard streams te overschrijden met zijn hitsingle ‘In The Name Of Love’ met Bebe Rexha.

DJ Mag

Martin Garrix won niet enkel de Popprijs voor zijn verwezenlijkingen van vorig jaar, hij werd door DJ Mag eerder ook al verkozen tot populairste/beste dj ter wereld. Jammer genoeg kon Martijn de prijs zelf niet komen ophalen zaterdagavond, omdat hij momenteel vertoeft in het buitenland. Vorig jaar ging de prijs naar Lil’ Kleine en Ronnie Flex en ook The Common Linnets, Anouk en De Jeugd van Tegenwoordig mochten de award eerder al in ontvangst nemen.

Thank you @damiankars for capturing the craziness at my show in Krakow!

Een video die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op

Lees ook: