Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Marloes Horst is verloofd met deze knappe Amerikaanse acteur

Hoera! Marloes Horst is verloofd met deze knappe Amerikaanse acteur

Hoera! Marloes Horst is verloofd met deze knappe Amerikaanse acteur

Begin vorig jaar vertelde Marloes Horst nog dat haar relatie met Alex Pettyfer op de klippen gelopen was, maar de twee zouden elkaar volgens een bron nu toch terug gevonden hebben. Meer zelfs, het koppel zou verloofd zijn.

Het Nederlandse topmodel Marloes Horst en acteur Alex Pettyfer ontmoetten elkaar in 2014 via gemeenschappelijke vrienden, maar het stel ging in maart 2016 uit elkaar. Beide sterren trokken toen naar Instagram om uit te leggen waarom het over was, omdat ze wilden voorkomen dat er foute of lelijke dingen gezegd zouden worden. De conclusie was toen dat ze veel te drukke agenda’s hadden, maar dat ze nog altijd van elkaar hielden. En die liefde zou hun nu toch terug samen gebracht hebben.

Diamanten ring

Een bron vertelde aan E! News dat Marloes en Alex terug aan het daten waren. “Ze zijn weer terug bij elkaar en ze zijn zelfs verloofd“, klonk het. Het koppel werd zopas hand in hand gespot, waarbij er een grote, diamanten ring schitterde aan de vinger van het topmodel. Het stel heeft de geruchten zelf nog niet bevestigd, maar hun Instagram-foto’s verklappen wel dat ze terug veel tijd samen spenderen. Zo plaatsten beide sterren de voorbije twee dagen foto’s van hun hondjes online, wat waarschijnlijk betekent dat ze terug samen wonen.

Nothing better than snuggles with these two when it’s a rainy day in LA ☔️ #snuggles #family #ilovetherainitfeelslikehome

Een foto die is geplaatst door Alex Pettyfer (@alexpettyfer) op

Sucessfully ruined that experience for him 🌸🙃 #childhood #memories #fail

Een video die is geplaatst door marloeshorst (@marloeshorst) op

Cant wait to be home with the family 💙💜 @alexpettyfer #frankie

Een foto die is geplaatst door marloeshorst (@marloeshorst) op

Lees ook: