Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOERA! Deze GTST-acteur stapt binnenkort in het huwelijksbootje

HOERA! Deze GTST-acteur stapt binnenkort in het huwelijksbootje

HOERA! Deze GTST-acteur stapt binnenkort in het huwelijksbootje

Acteur Peter Post, die bekend is van zijn voormalige rol als Martijn Huygens in Goede Tijdens, Slechte Tijden, stapt binnenkort in het huwelijksbootje. De 45-jarige acteur vroeg zijn vriendin Natasia Verkade om met hem te trouwen en die zei volmondig ja!

Peter en Natasia kennen elkaar nu zo’n anderhalf jaar en zijn naar eigen zeggen stapelgek op elkaar. De GTST-acteur besloot dan ook om zijn vriendin ten huwelijk te vragen en daarvoor trokken ze naar een super romantische locatie. Peter ging namelijk onder de Eiffeltoren voor zijn toekomstige echtgenote op de knieën. Wanneer de bruiloft juist zal doorgaan, weet het koppel nog niet, maar het zal waarschijnlijk plaatsvinden in 2018 in het zonnige Italië.

Toekomstige plannen

Peter speelde mee in Goede Tijden, Slechte Tijden van 2008 tot 2010. Hij vertolkte de rol van Martijn Huygens, de huisarts van Anton Bouwhuis in Meerdijk. Twee jaar later verscheen hij nog in de film Süskind, maar momenteel is niet duidelijk met welke projecten Peter bezig is. In de toekomst zal hij dus tijd moeten spenderen aan het plannen van een bruiloft.

Première La Famiglia

Een foto die is geplaatst door Peter Post (@peterpostjr) op