Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOERA! Gigi Hadid heeft zonet de ‘Model Of The Year Award’ gewonnen

HOERA! Gigi Hadid heeft zonet de ‘Model Of The Year Award’ gewonnen

HOERA! Gigi Hadid heeft zonet de ‘Model Of The Year Award’ gewonnen

Ze stond vorige week nog op de catwalk van de Victoria’s Secret Fashionshow en kreeg gisterenavond de prijs van ‘Model Of The Year’ uitgereikt. Gigi Hadid versloeg haar zus Bella Hadid en beste vriendin Kendall Jenner, die ook beide genomineerd waren voor de prijs, en mag zichzelf dus hét model van het jaar noemen. Gefeliciteerd!

De belangrijkste nacht in de Britse mode-industrie vond gisteren plaats in de befaamde Royal Albert Hall in Londen. De grootste namen in de business kwamen samen om het jaar in stijl af te ronden én om enkele ontwerpers in de bloemetjes te zetten. Meer dan 4000 gasten – waaronder Naomi Campbell, Lady Gaga en Kate Moss – zagen hoe de zusjes Hadid streden voor de gerenommeerde prijs van ‘International Model Of The Year’, en hoe Gigi uiteindelijk de award in de wacht sleep.

Mama Yolanda

De 21-jarige Gigi kreeg de prijs overhandigd door Donatella Versace, de ontwerpster die verantwoordelijk was voor de glamoureuze outfit van het model. Gigi deed gisterenavond alle hoofden draaien in een futuristische, zilveren jumpsuit van Versace met een ingebouwde choker. Ze liet haar vriendje Zayn Malik voor de gelegenheid thuis en verscheen samen met haar moeder Yolanda op de rode loper. De familie bezocht enkele dagen geleden nog hun oma in Amsterdam.

Lees ook: