Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOERA! André Hazes Jr. verkozen tot nieuwe nachtburgemeester

HOERA! André Hazes Jr. verkozen tot nieuwe nachtburgemeester

HOERA! André Hazes Jr. verkozen tot nieuwe nachtburgemeester

André Hazes Jr. gaf enkele maanden geleden nog aan dat hij het rustiger wilde aandoen nu hij vader is, maar dat was buiten de Nederlandse horeca gerekend. Deze hebben de zanger namelijk verkozen tot ambassadeur voor de horeca en het nachtleven. Gisterenavond kreeg hij al de bijhorende ambtsketen omgehangen.

André Hazes Jr. mag zich een jaar lang de koning van het nachtleven noemen. De zanger werd namelijk door de Nederlandse horeca verkozen tot ambassadeur voor de horeca en het nachtleven en liet daarbij enkele andere groten namen achter zich. Zo kwamen ook Dave RoelvinkJan Smit en Peter Beense in aanmerking voor de titel, maar het was kersverse vader André die met de titel ging lopen.

Positiviteit

André werd verkozen tot nieuwe nachtburgemeester omdat hij zichzelf op korte tijd tot een van de meest geboekte artiesten in Nederland heeft opgewerkt. Ook zijn tomeloze energie, zijn positiviteit en zijn betrokkenheid bij de horeca maakten van hem dé perfecte kandidaat voor de baan. De zanger was alvast heel blij met de titel en noemde de horeca ‘het verlengde van zijn huiskamer’.

Na zijn aanstelling als ambassadeur moest André meteen aan het werk. Zo mocht hij gisteren al de Positivo Award uitreiken aan zanger Brace, die na een zware periode in zijn leven terug aan zijn carrière timmert.

De zanger deelde op Instagram een artikel over zijn aanstelling als nachtburgemeester met het onderschrift ‘Trots hoor‘.

Trots hoor!💪🏼

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Lees ook: