Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoe scoor je een uitnodiging voor de bruiloft van Harry en Meghan? Nou, zó dus

Hoe scoor je een uitnodiging voor de bruiloft van Harry en Meghan? Nou, zó dus

Hoe scoor je een uitnodiging voor de bruiloft van Harry en Meghan? Nou, zó dus

Er zullen ongetwijfeld weinig mensen zijn die een uitnodiging voor dé bruiloft van 2018, die van de Britse prins Harry en Meghan Markle, zouden afslaan. Maar goed, hoe kom je eraan? De behoorlijk briljante poging van deze Britse radio-dj gisteren om er één te scoren, krijgt massaal applaus op sociale media.

Lees ook
Yes! Deze trui van Meghan Markle past ook binnen óns budget

Muziek, check!
Het knappe koppel bracht gisteren een bezoek aan Reprezent Radio, om meer te weten te komen over de creatieve programma’s voor jongeren van het radiostation. Een zakelijk bezoekje dus, maar misschien sloegen ze met hun visit wel twee vliegen in één klap en kunnen ze iets van hun wedding to do-list afstrepen. De muziek voor het feest is namelijk wellicht al geregeld…

Bést wel grappig
Toen het populaire paar langs een rits fotografen en een hoop publiek het gebouw binnenging, zag één van de Reprezent-dj’s zijn kans schoon. Zodra ze langs Jevanni Letford liepen, drukte hij Harry zijn visitekaartje in zijn handen en riep: “DJ at your wedding!”. Daarop schieten zowel journalisten als Harry en Meghan in de lach. Tja, niet geschoten is altijd mis, toch?

Lekker bezig
De oplettende kijker ziet Harry het kaartje mooi wel opbergen in de zak van zijn colbert. Dus wie weet… Jevanni is in ieder geval een stuk verder dan wij met het scoren van een invite voor de royal wedding, die in mei zal plaatsvinden. En inderdaad, deze poging verdient in ieder geval een dik applaus.

 

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: ANP