Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoe is het afgelopen tussen Cora en broer Koop uit BZV?

Hoe is het afgelopen tussen Cora en broer Koop uit BZV?

Hoe is het afgelopen tussen Cora en broer Koop uit BZV?

Zondagavond was te zien hoe boer Evert een van zijn vrouwen naar huis stuurde. Maar Cora liet het daar niet bij zitten. Ze kwam al gauw met een verrassend alternatief. Ze zocht het een deurtje verder op bij Everts broer Koop. Op de website van Boer Zoekt Vrouw vertelt Cora hoe dat is afgelopen. 

Op de koffie bij Koop

Evert had het waarschijnlijk net zo min zien aankomen als Koop zelf. Cora geeft in de aflevering van afgelopen zondag aan, dat ze vanaf het begin al leuk contact had met Koop. Voor haar vertrek zegt Cora dan ook dat ze nog wel even langs gaat bij de broer van Evert, want ‘die is ook leuk’. Koop reageert wel wat overvallen op het bezoek. “Alles draait om Evert en dan opeens komt één van de vrouwen bij Koop langs en zegt, ik vind jou eigenlijk ook wel leuk.”

Dat wil Cora meteen ophelderen. “Je moet nou niet zien dat Cora denkt die boer wordt het niet, dan ga ik naar de volgende. Want zo werkt het natuurlijk niet. Dat is echt niet zo,” zegt ze dan ook tegen hem. Toch is Koop positief verrast met Cora’s bezoek. “We hebben elkaars telefoonnummers gegeven en doen het rustig aan. We zien wel wat ervan komt.”

Lees ook
Marion over het verlaten van ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Ik wil hem heel graag snappen’

Relatiestatus

Er is inmiddels heel wat tijd verstreken en wij zijn natuurlijk benieuwd of de vonk tussen de twee is overgeslagen. “Koop en ik hebben appcontact met elkaar gehad. Maar we hebben toch besloten om niet verder te gaan,” vertelt Cora in een video op de website van Boer Zoekt Vrouw.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO-NCRV