Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hè? Blijkbaar hintte prins Harry allang dat zijn zoon Archie zou gaan heten

Hè? Blijkbaar hintte prins Harry allang dat zijn zoon Archie zou gaan heten

Hè? Blijkbaar hintte prins Harry allang dat zijn zoon Archie zou gaan heten

Sinds een week zijn prins Harry en Meghan Markle de trotse ouders van hun Archie. Het koppel verbaasde in eerste instantie heel de wereld met de naam van hun pasgeboren zoon, maar toen er meer bekend werd over de betekenis ervan, werd het al iets duidelijker. Bovendien zou de kersverse vader in oktober al hebben laten vallen dat zijn kleine spruit zo zou gaan heten. Say what?

Hoewel Harry en Meghan iedereen wisten te verrassen met hun keuze voor de naam Archie, was er één persoon die het al enigszins zag aankomen. Dat ene individu is Archie Somerville-Ryan uit Nieuw-Zeeland; hij ontmoette Harry in oktober en zag wat gebeuren toen hij zich voorstelde aan de hertog van Sussex.

Nieuw-Zeeland

Toen de Britse royals een bezoek brachten aan Auckland Viaduct Harbour in Nieuw-Zeeland, was daar ook de familie Somerville-Ryan. Harry schudde de kinderen de hand en vroeg wat hun namen waren. Nadat Archie zich had voorgesteld, antwoordde hij met de woorden: “Archie, dat vind ik een leuke naam.”

Lees ook
Zó lief: prins Harry deelt videoboodschap na geboorte eerste kindje

Inspiratiebron

Niet alleen Archie hoorde dit, ook zijn moeder en haar vriendin waren bij het moment aanwezig. “Mijn vriendin Bridget zei toen: ‘hij vond Archie zo leuk, hij gaat de baby vast ook Archie noemen'”, aldus de trotse mama. Of Harry en Meghan écht geïnspireerd geraakt zijn door dit moment, krijgen we waarschijnlijk nooit te weten, maar toevallig is het wel. In de onderstaande video vertelt de Nieuw-Zeelandse Archie over het bijzondere voorval:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP