Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch fragment: dochter Bibi Breijman absoluut niet blij met nieuwe muursticker in haar kamer

Hilarisch fragment: dochter Bibi Breijman absoluut niet blij met nieuwe muursticker in haar kamer

Hilarisch fragment: dochter Bibi Breijman absoluut niet blij met nieuwe muursticker in haar kamer

Bibi Breijman (30) heeft donderdag een nieuwe vlog online gezet, waarin ze aan de slag gaat in de kamer van dochter Teddy. Met pijn en moeite plakken Bibi en Waylon (41) een flinke muursticker op. Achteraf blijkt kleine Teddy er niet zo blij mee te zijn… 

Hilarisch fragment

Een stukje van de vlog heeft Bibi ook op Instagram geplaatst. Een hilarisch fragment. Eerst zie je Bibi een tijdje worstelen met de grote muursticker van een grote zon. Uiteindelijk moet de hulp van Waylon er aan te pas komen. Het gaat niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk zit de zon erop. “Ze snapt heus wel dat we het met liefde hebben gedaan hè”, horen we Bibi nog zeggen.

Of Bibi’s dochter dat inziet, op het moment dat ze de sticker ziet? Het lijkt er niet op. Huilend zegt ze dat ze die zon niet in haar kamer wil. “Het had zo leuk kunnen zijn”, schrijft Bibi bij het fragment op Instagram.

Lees ook
Bibi: ‘Daar stond ik dan, met mijn driejarige puber, een dikke buik en 29 tassen’

Je krijgt er zoveel voor terug

Er volgen veel lach-emoticons van BN’ers. Presentatrice Iris Enthoven schrijft: “Hahaha ahw hardop gelachen😂 zo grappig.” Ook de volgers van Bibi reageren met lachemoji’s. Veel van hen herkennen zich in de situatie. “Je krijgt er zoveel voor terug 🤡😂”, schrijft iemand. Een andere fan schrijft: “Doe je zo je best, ik ga stuk 😂😂.”

Bekijk het fragment hieronder.

Bron: Story, Instagram | Fotografie: Dorian Jurne