Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het laatste Bachelor-nieuws uit België: Fabrizio reageert op alle ophef

Het laatste Bachelor-nieuws uit België: Fabrizio reageert op alle ophef

Het laatste Bachelor-nieuws uit België: Fabrizio reageert op alle ophef

Bij de Nederlandse Bachelor gaat het er nog gemoedelijk aan toe, terwijl bij onze zuiderburen de hel al is losgebroken. Fabrizio Tzinaridis (29) zet de bloemetjes buiten en daar krijgt hij redelijk wat commentaar op. Hij lijkt zich gelukkig niks van alle ophef aan te trekken. 

Let op: spoiler alert

Excuses

Voor het eerst in de geschiedenis van De Bachelor weigert een kandidaat een roos. Het is Phaedra, het eerste meisje waarmee Fabrizio dit seizoen een kus deelde. Echter is er wat commotie ontstaan en vond Fabrizo dat Phaedra zich arrogant gedroeg. Hij sprak haar daar fel op aan tijdens een cocktailparty. De maat was vol voor Phaedra.

Bij de Belgische QMusic vertelt Fabrizio dat hij nog contact met Phaedra heeft gehad na De Bachelor. “Natuurlijk. We komen heel goed overeen. Ik heb mij trouwens persoonlijk geëxcuseerd bij haar. Ik vond niet dat ik dat online moest doen”, zei hij daarover.

Ook Phaedra heeft van zich laten horen. In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt ze dat ze geen spijt heeft van haar keuze om de roos te weigeren. Na een heftige relatie in haar verleden wil ze zich absoluut niet weer in een hoekje laten duwen. “Ik ben ondertussen opnieuw aan het daten”, vertelde ze ook nog.

Lees ook
Deze vrouwen gaan proberen het hart van de Belgische bachelor Fabrizio te veroveren

Zoenen

Phaedra is niet de enige die gezoend heeft met Fabrizio. Na haar volgden Sanne en Margaux. Hierdoor is er al veel drama in het seizoen, à la Temptation Island. Bachelor Fabrizio kan rekenen op flink wat kritiek. Ook daar vertelt hij over bij QMusic. “Ik heb meer dan honderd mensen geblokkeerd. Ik probeer weg te blijven van de reacties onder de artikelen”, vertelt hij.

“Ik trek me helemaal niks aan van al die negatieve reacties, wat heb ik daar aan? Onbewust ga je het anders toch vervelend vinden”, vervolgt Fabrizio. “Iedereen mag een mening hebben, maar het gaat uiteindelijk om mijn toekomst”, aldus de Bachelor bij QMusic België.

Niet alleen kijkers vinden wat van de zoenpartijen in het tv-programma. Zijn moeder lijkt ook nogal te schrikken. Dat is te zien in een kleine teaser van de nieuwe aflevering. Hierbij reizen Fabrizio’s ouders naar Griekenland om alle dames te ontmoeten. Wij kunnen niet wachten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia, Nieuwsblad | Beeld: Still Videoland