Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het is bevestigd: André Hazes heeft een nieuwe liefde (en zó ziet ze eruit)

Het is bevestigd: André Hazes heeft een nieuwe liefde (en zó ziet ze eruit)

Het is bevestigd: André Hazes heeft een nieuwe liefde (en zó ziet ze eruit)

Er gingen al enkele geruchten over de nieuwe vlam van André Hazes, maar nu is het officieel bevestigd. André is weer gelukkig in de liefde, met niemand minder dan zijn jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld.

Nieuwe liefde André

De geruchtenmolen draaide vorige week weer overuren. Wie zou toch het nieuwe liefje van André Hazes zijn? Meerdere namen werden genoemd, maar uiteindelijk blijkt Anne Rose Zonneveld de gelukkige te zijn. Dit is bevestigd aan weekblad Story. De romance schijnt nog pril te zijn, maar de twee hebben het erg gezellig met elkaar.

Maar wie is nieuwe vriendin Anne Rose eigenlijk? André kent haar uit Vinkeveen en ze is een bekende bij de Hazes-familie. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer doet Anne Rose zelfs de administratie van moeder Rachel. Anne Rose is tevens werkzaam als Sales Manager bij restaurant Mama Kelly, zo is te lezen haar Instagram-profiel.

Benieuwd hoe de nieuwe vriendin van André eruit ziet? Swipe dan naar de laatste foto van de onderstaande fotoreeks, daar zie je Rachel Hazes samen met haar nieuwe schoondochter.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Lees ook
Monique Westenberg viert feestdagen weer met de Hazes-familie

Samen op vakantie

Ondanks dat de relatie pril is, blijken de twee tortelduifjes samen al een vakantie geboekt te hebben. Yvonne Coldeweijer liet weten dat André en Anne Rose een weekendje naar Londen gaan in januari. Deze trip naar Engeland blijkt gecanceld te zijn, volgens de roddeltante zijn ze nu vertrokken naar Spanje om oud en nieuw te vieren samen. Een tripje naar Italië staat voor later in het jaar op de planning, zegt ze. De relatie lijkt dus al behoorlijk serieus.

Helaas voor ex Sarah van Soelen lijkt ze niet meer in the picture te zijn bij André. Zelf gaf ze aan dat zij en de zanger enkel een pauze hebben ingelast. André verwijderde alle foto’s van hem en Sarah van zijn Instagram. Het lijkt toch meer op een definitieve breuk, dan om een tijdelijke pauze.

nieuwe liefde andre

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images, Instagram