Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het Geluid van Q-Music is geraden voor 31.900 euro: ‘Ik zak door m’n benen’

Het Geluid van Q-Music is geraden voor 31.900 euro: ‘Ik zak door m’n benen’

Het Geluid van Q-Music is geraden voor 31.900 euro: ‘Ik zak door m’n benen’

Nietsvermoedend deed Dennis uit Enkhuizen mee met Het Geluid in de ochtendshow op Q-Music van Mattie en Marieke. “Volgens mij is het hetgeen waar ik het meeste hekel aan heb”, begon hij zijn antwoord. Vol spanning wachtte hij het af en toen gaf Marieke het verlossende antwoord: “De jury heeft meegeluisterd, het is goed!”

Het Geluid Q-music geraden

Het antwoord van Dennis was: “De metalen beugeltjes om je fietsbanden te liften en die span je achter de spaken.” Marieke vertelt nog dat ze zelf ook van die bandenlichters kreeg in een klein bandenplaksetje dat ze ooit van haar vader gehad heeft. En toen bleek dat het antwoord.

Tekst gaat verder onder post

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Qmusic Nederland (@qmusicnl)

“Ik word niet goed”

Zodra Dennis hoort dat het antwoord inderdaad goed is en hij 31.900 euro heeft gewonnen, zegt hij: “Dat meen je niet?! Ik word niet goed.” Zelfs Mattie zegt: “WAT? Hè?! Gewoon een bandenlichter op een fietswiel plaatsen!”. Dennis vervolgde: “Ik kan niet op mijn benen blijven staan. Ik was gisteren nog aan het denken hoe ik dat moest doen met de studie van mijn kinderen.”

Geld voor studie kinderen

Als de eerste spanning gezakt is, vervolgt hij: “Het gaat economisch niet zo goed op dit moment en mijn relatie is drie jaar geleden gestrand, maar de verantwoording als ouder gaat gewoon verder. Op dit moment heb ik geen werk en dacht ik: hoe moet dit nou straks met ze?”. Het is dus wel duidelijk waar Dennis het geld aan gaat besteden: de studie van zijn kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Q-Music