Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het Franse chateau van de Meilandjes opnieuw in prijs verlaagd

Het Franse chateau van de Meilandjes opnieuw in prijs verlaagd

Het Franse chateau van de Meilandjes opnieuw in prijs verlaagd

De Meilandjes hebben moeite met het verkopen van hun kasteel in Frankrijk. Het chateau staat al sinds februari op de markt, maar helaas zonder succes. De familie Meiland is al eerder een keer in prijs gezakt en nu laat Erica (58) via Instagram weten dat de vraagprijs van hun Chateau Marillaux weer verlaagd is.

Verlaagde vraagprijs

In eerste instantie vroegen de Meilandjes maar liefst 1,25 miljoen voor het Franse chateau, maar zes maanden later werd de vraagprijs verlaagd naar 998.000 euro. De familie Meiland beweerde destijds dat ze de prijs niet verder wilden laten dalen, maar dat is ondertussen toch gebeurd. Erica laat namelijk via Instagram weten dat ze de vraagprijs weer moesten laten zakken..

Meilandjes willen van het chateau af

Erica laat in een eerder interview met de Nederlandse journalist Aran Bade weten dat ze de verkoop van hun paleisje zo snel mogelijk achter de rug wil hebben. ”Het duurt me allemaal gewoon veel te lang, op een gegeven moment wil je er gewoon van af. Winst maken hoeft al niet meer. Als we alle gemaakte kosten kunnen recupereren, zijn we al tevreden.”

Lees ook
Het chateau van de Meilandjes is nog steeds niet verkocht

Oproep Instagram

Erica doet een oproep aan haar volgers over de verkoop van hun Franse paleisje. Ze laat weten dat de vraagprijs van Chateau Marillaux inmiddels 795.000 euro is. Er zijn meerdere fans die reageren, maar op het eerste gezicht lijken het nog geen potentiële kopers. Zo reageert iemand: ”Vind het jammer dat jullie er niet meer wonen/werken. Was altijd leuk om te zien. Mooie plek en mooi chateau❤️  ”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images