Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hereniging Meilandjes en Nadège in Frankrijk: ‘Best emotioneel allemaal’

Hereniging Meilandjes en Nadège in Frankrijk: ‘Best emotioneel allemaal’

Hereniging Meilandjes en Nadège in Frankrijk: ‘Best emotioneel allemaal’

Nadège was de huishoudster van Chateau Marillaux, ook wel bekend als Chateau Meiland. Toen de Meilandjes vertoefden in Frankrijk hebben ze nauw contact gehad met Nadège. Momenteel kampt de huishoudster met darmkanker en is ze begonnen met bestralingen. De Meilandjes hebben een bezoekje gebracht aan Nadège en hun oude chateau, vertelt Erica aan Shownieuws.

Sleuteloverdracht

De Meilandjes moesten bij hun Chateau in Frankrijk aanwezig zijn vanwege de sleuteloverdracht, omdat het kasteel eindelijk verkocht is. Deze week is dan eindelijk het moment daar dat het kasteel officieel overgedragen wordt.

De familie wilde ook graag een bezoekje brengen aan Nadège op het moment dat ze naar Frankrijk gingen. Martien en Erica brachten samen met kleine Claire een bezoekje aan hun voormalige huishoudster.

Sinds Nadège ziek is, heeft Erica vaak contact met haar via de app. “Dat we aan haar denken en hoe het met haar gaat, enzo. Daar is ze heel blij mee.”

Lees ook
Meilandjes nemen afscheid van leven in de bijstand: ‘Martien verlangt echt weer naar luxe want hij is strontchagrijnig’

Berichten

De berichten doen Nadège veel goeds. “Ik zag op mijn telefoon de naam van Erica opduiken. Ze stak mij een hart onder de riem en schreef dat ik sterk moest zijn. De tranen schoten in mijn ogen. Zo lief dat ze dit doet, het raakt mij echt. Hierdoor heb ik het gevoel er niet alleen voor te staan. Ik heb heel mooie herinneringen aan de familie. In deze tijden denk ik daar steeds vaker aan terug”, vertelde Nadège eerder aan Privé.

Nadège was erg blij om Claire weer te zien, zo laat Erica weten. “Best emotioneel allemaal.” Hier zijn foto’s te zien van de hereniging met de familie en hun voormalige huishoudster.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress